Αυτή είναι η λιλιπούτεια Bugatti των 5.000 ευρώ


Την ευκαιρία να αποκτήσετε μια baby Βugatti έναντι μόλις 5.000 ευρώ προσφέρει σε δημοπρασία ο γνωστός οίκος RM Sotheby’s.

  • 16/3/2020

Αν πάντα ονειρευόσασταν να αποκτήσετε μια Bugatti και μάλιστα κλασική, τότε αυτή είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία ώστε να προσθέσετε στη συλλογή σας ένα πραγματικό έργο τέχνης.

Κι αυτό γιατί πρόκειται για ένα από τα πλέον προσιτά δείγματα του είδους της το οποίο πρόκειται να δημοπρατηθεί διαδικτυακά από τον οίκο RM Sotheby’sστις 20 Μαρτίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η αξία της baby Bugatti, η οποία φυσικά δεν διαθέτει κινητήρα παρά μόνο πετάλια, είναι πιθανόν να φτάσει έως και τα 5.000 ευρώ, ποσό ιδιαίτερα χαμηλά αν σκεφτεί κανείς ότι μια υπό κλίμακα Type 35 είχε τιμή εκκίνησης τα 30.000 ευρώ.

Τηρουμένων των αναλογιών, λοιπόν, τα 5.000 ευρώ για μια Bugatti είναι λίγα ή τουλάχιστον είναι λιγότερα απ’ όσα θα περίμενε κανείς για ένα τετράτροχο που μεταφέρει στα δικά του μέτρα και σταθμά τις σχεδιαστικές και μη ιδιαιτερότητες ενός εμβληματικού κατασκευαστή.

Η δημοπρασία του αυτοκινήτου θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, συνεπώς όσοι ενδιαφέρονται για την απόκτησή του θα έχουν την ευκαιρία να το διεκδικήσουν από την άνεση και κυρίως από την ασφάλεια του σπιτιού τους.