Αυτή είναι η McLaren BC-03!


Πρόκειται για μία σούπερ McLaren η οποία θα βασίζεται στην Senna GT και φυσικά θα κατασκευαστεί σε μονοψήφιο, άντε «ελαφρώς» διψήφιο αριθμό.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟ: INSTAGRAM
  • 30/9/2019

Αν και η επίσημη παρουσίαση της νέας McLaren δεν έχει ακόμη πραγματοποιηθεί μία πρόωρη ανάρτηση στο Instagram μας χαρίζει τις πρώτες φωτογραφίες του μοντέλου που για την ώρα έχει την κωδική ονομασία BC-03. Όπως μπορούμε να δούμε το αμάξωμα έχει τα χρώματα και το στιλ του Ultimate Vision που είχαμε δει πριν από περίπου δύο χρόνια για το βιντεοπαιχνίδι Gran Turismo.

Από εκεί και πέρα η σχεδίαση μας παραπέμπει σε μία κλασική σούπερ McLaren με επιρροές από την Senna GTR και τονισμένες λεπτομέρειες αμαξώματος σε πορτοκαλί με κυρίαρχα χρώματα το μαύρο και το γκριζό-ασημί. Την εμφατική εμφάνιση απογειώνει το τεράστιο πίσω αεροδυναμικό βοήθημα στο οποίο έχουν ενσωματωθεί τα πίσω LED φωτιστικά στοιχεία. Χαμηλότερα διακρίνεται ο διαχύτης.

Μέχρι να μάθουμε τα επίσημα στοιχεία θεωρείται δεδομένη η παρουσία του πασπαρτού (μπαίνεις παντού) V8 των 4,4 lt (με 825 PS) που για την περίσταση ίσως και να αποδίδει περισσότερα από τα 1.100 υβριδικά άλογα της Senna GTR.