Αυτή είναι η ολοκαίνουργια BMW Σειρά 4!


Στο Instagram αναρτήθηκαν οι πρώτες φωτογραφίες που μας δείχνουν μερικώς τη νέα «τεσσάρα» της BMW.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 6/2/2020

Όπως μπορούμε να δούμε οι φωτογραφίες προέρχονται από κάποιον τολμηρό που σήκωσε την κουκούλα για να μας δείξει το μπροστινό και το πίσω μέρος μίας νέας BMW 4 που ήταν παρκαρισμένη σε κάποιο γκαράζ. Πέρυσι είχε παρουσιαστεί το πρωτότυπο Concept 4 με την εμφατική μάσκα και όπως φαίνεται το μοτίβο αυτό πέρασε σε μεγάλο βαθμό και στο νέο μοντέλο.

Πάντως, στην έκδοση παραγωγής της νέας BMW 4 η μάσκα δεν δείχνει τόσο εξτρεμιστική και προφανώς είναι περισσότερο αποδεκτή τονίζοντας παράλληλα το δυναμικό στιλ ως ένα βασικό στοιχείο διαφοροποίησης από την «τριάρα». Εντύπωση προκαλεί η μεγάλη θέση για την πινακίδα κυκλοφορίας στην ομολογουμένως τεράστια μάσκα που πλαισιώνεται από τους γνωστούς σύγχρονους προβολείς.

Από το πίσω μέρος με τα στενά νέα φωτιστικά σώματα, αλλά και από τις οπές αερισμού που έχουν οι προφυλακτήρες γίνεται αντιληπτό πως το μοντέλο είναι έκδοσης M440i ή M440d. Από την άλλη θα μπορούσε να είναι μια πιο ταπεινή από πλευράς ισχύος έκδοση που φορά το πακέτο M Performance.

Περισσότερα για τη νέα BMW 4 θα μάθουμε προσεχώς αλλά να πούμε πως δεν θα βρίσκεται ανάμεσα στα πολλά μοντέλα που θα λάμψουν στην έκθεση της Γενεύης, στις αρχές Μαρτίου. Εκεί η BMW έχει ανακοινώσει πως θα παρουσιάσει τα νέα της PHEV της Σειράς 3, της Χ1 και της Χ2.