Αυτή είναι η Porsche Vision GT Spyder βγαλμένη από τον κόσμο του Gran Turismo


Η Porsche παρουσίασε στο κοινό το νέο της πόνημα για το δημοφιλές video game, Gran Turismo, με μία εσάνς από αγωνιστικό της δεκαετίας του '30.

  • ΦΩΤΟ: PORSCHE/TWITTER
  • 23/9/2022

Το Porsche Vision GT έχει πλέον και... καμπριολέ διάδοχο.

Πρόκειται για το Porsche Vision GT Spyder, που έρχεται έναν χρόνο μετά από το πρώτο Vision Gran Turismo όχημα της γερμανικής μάρκας, και κατοικεί αποκλειστικά στον ψηφιακό κόσμο του Gran Turismo 7.

Η ανακοίνωσε της Spyder έγινε μέσω Twitter, με την εταιρεία να αναφέρει πως το αυτοκίνητο θα είναι διαθέσιμο στους παίκτες μέσω του GT7 από τις 29 Σεπτεμβρίου.

Σχεδιαστικά, το Porsche Vision GT Spyder φέρει στοιχεία από τα αγωνιστικά μονοθέσια της δεκαετίας του '30, με μία θέση για τον οδηγό, στα αριστερά και το υπόλοιπο αμάξωμα κλειστό. 

Σε τεχνικό επίπεδο, μπορεί η Porsche να μην αποκάλυψε λετπομέρειες, όμως μπορούμε να θεωρήσουμε ως δεδομένο πως έχει το ίδιο ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, απόδοσης 1292 PS.

Μένει, επίσης, να φανεί αν η εταιρεία του Zuffenhausen θα παραγάγει και κάποιο πραγματικό αντίτυπο του Vision GT Spyder για εκθεσιακούς σκοπούς, όπως έκανε με το Vision GT.