Αυτή είναι η teaser φωτογραφία του νέου πρωτότυπου Karma by Pininfarina


Πρόκειται για το πρώτο αποτέλεσμα της συνεργασίας της Karma με την Pininfarina, η οποία είχε ανακοινωθεί τον Ιανουάριο.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 12/3/2019

H Karma, που ήταν μια από τις πρωτοπόρους στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα παρουσιάσει στην Κίνα και πιο συγκεκριμένα στην έκθεση της Σαγκάη που θα διεξαχθεί από τις 16 έως τις 24 Απριλίου ένα νέο πρωτότυπο. Την teaser εικόνα του οποίου έδωσε στη δημοσιότητα, ενώ το ενδιαφέρον είναι πως το πρωτότυπο αυτό έχει προκύψει με τη συνεργασία της εταιρείας με την Pininfarina. Την ιταλική καροσερία που έχει εξελιχθεί σε πάροχο αυτοκινητικού know-how.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία πληροφορία και λεπτομέρεια για το νέο Karma, πέρα από ότι βλέπουμε στη φωτογραφία. Που δείχνει ένα αυτοκίνητο με αρκετά έντονες καμπύλες που πάντα προσδιόριζαν τα μοντέλα της Karma, καθώς και με μια αρκετά έντονη φωτεινή υπογραφή μέσω των LED φώτων ημέρας.

Το πρωτότυπο με την Pininfarina, που ακόμα δεν έχει όνομα ή πιο σωστά δεν γνωρίζουμε εμείς το όνομά του, δεν θα είναι το μόνο έκθεμα στο περίπτερο της Karma, που πλέον είναι κινεζικών συμφερόντων, στην έκθεση της Σαγκάη.

Κι αυτό γιατί θα υπάρχει το ανανεωμένο πολυτελές ηλεκτρικό Revero και το επίσης ηλεκτρικό πρωτότυπο Karma Vision. Για το τελευταίο έχει δοθεί επίσης μια teaser εικόνα του πίσω μέρους του, όπου τα φώτα πιάνουν όλο το πλάτος του αμαξώματος, ενώ χαρακτηριστικά μικρό είναι και το ύψος της οροφής.