Αυτή είναι η τιμή της Porsche 911 Sport Classic στην Ελλάδα! (video)


Μέσω του επίσημου site της Porsche για τη χώρα μας ανακοινώθηκε η τιμή της νέας και μοναδικής 911 Sport Classic των μόλις 1.250 μονάδων στη χώρα μας. Δείτε πόσο κοστίζει.

  • 17/5/2022

Η νέα Porsche 911 Sport Classic θα διατεθεί παγκοσμίως σε περιορισμένη παραγωγή μόλις 1.250 μονάδων, και αν είστε ένας από τους τυχερούς που έχετε το αντίστοιχο αντίτιμο θα μπορείτε πλέον να την παραγγείλετε και στη χώρα μας.

Η νέα 911 Sport Classic είναι το δεύτερο από τα τέσσερα συλλεκτικά μοντέλα που θα παρουσιάσει η Porsche από την οικογένεια Heritage Design. Η σειρά περιορισμένης έκδοσης της Porsche Exclusive Manufaktur θα αριθμεί συνολικά 1.250 αυτοκίνητα.

Υπενθυμίζουμε ότι η μοναδική 911 Sport Classic με το φαρδύ αμάξωμα, που κανονικά προορίζεται μόνο για τα μοντέλα 911 Turbo, έχει πολλά ξεχωριστά χαρακτηριστικά, όπως μια σταθερή πίσω αεροτομή στο στυλ της θρυλικής «Ducktail» Carrera RS 2.7, καθώς και αποκλειστική βαφή σε Sports Grey Metallic με βαμμένες διπλές ρίγες. Η οροφή με την εντυπωσιακή δυναμική εσοχή της, είναι ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό της 911 Sport Classic.

Υπεύθυνος για την παροχή της δύναμης σε αυτή την μοναδική 911 είναι ο 3,7 λίτρων, διπλός turbo flat-six κινητήρας που μεταδίδει την ισχύ των 550 PS στο δρόμο μόνο μέσω των πίσω τροχών. Σε συνδυασμό με το επτατάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, η νέα 911 Sport Classic είναι η πιο ισχυρή χειροκίνητη 911 όλων των εποχών.

Η τιμή πώλησης της νέας 911 Sport Classic στη χώρα μας ορίστηκε στα 402.700 ευρώ. Ο τυχερός υποψήφιος αγοραστής θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 4 εξωτερικά χρώματα για το αμάξωμα χωρίς επιπλέον χρέωση: μαύρο μεταλλικό, Agate Grey Metallic, Gentian Blue Metallic, Sport Grey Metallic.

Η 911 Sport Classic πατά σε τροχούς 20 και 21 ιντσών βαμμένους σε μαύρο γυαλιστερό. Στο εσωτερικό, το εμβληματικό καρώ σχέδιο pepita διατίθεται με τη δίχρωμη δερμάτινη επένδυση σε μαύρο/κλασικό κονιάκ ή σε μονόχρωμη μαύρη.