Αυτή η Aston Martin έχει την άδεια να "σκοτώνει"


Τη σχεδιαστική υπογραφή του Daniel Craig φέρει μια περιορισμένης παραγωγής Aston Martin η οποία διατίθεται έναντι του…  συμβολικού ποσού των 700.707 δολαρίων.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 20/10/2019

Την άδεια να… «σκοτώνει» φέρει μια περιορισμένης παραγωγής Aston Martin τον σχεδιασμό της οποίας έχει επιμεληθεί ο Daniel Craig ή αν προτιμάτε ο περίφημος Βρετανός πράκτορας, γνωστός και ως James Bond.

H εν λόγω Aston Martin βασίζεται στην DBS Superleggera και πέρα από τις εξοπλιστικές αναβαθμίσεις που έχει δεχθεί, φέρει έναν V12 κινητήρα χωρητικότητας 5,5 λίτρων και απόδοσης 715 ίππων.

Το ειδικό χρώμα αμαξώματος είναι ένα από τα στοιχεία που διαφοροποιούν την εν λόγω έκδοση της Aston Martin Superleggera, ενώ στην ίδια απόχρωση έχουν «ντυθεί» και οι δερμάτινες επενδύσεις των καθισμάτων στο εσωτερικό.

Κρίνοντας κανείς από το γεγονός ότι η DBS Superleggera με τη σχεδιαστική υπογραφεί του Daniel Craig θα παραχθεί σε μόλις επτά αντίτυπα, η… συμβολική τιμή των 700.707 δολαριών ακούγεται λογική.

Άλλωστε καταβάλλοντας το παραπάνω ποσό αποκτά κανείς και ένα επίσης συλλεκτικό ρολόι της Omega, η παραγωγή του οποίου δεν θα υπερβεί τις επτά μονάδες.