Αυτή η Bentley είναι το πιο πολυτελές... τανκ του κόσμου (Video)


Όταν έχεις χρόνο, χρήμα και μπόλική τρέλα μπορείς να γίνεις ο ήρωας του διαδικτύου μετατρέποντας μία Bentley Continental GΤ σε... τανκ.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 11/5/2019

Όλο και πιο συχνά τον τελευταίο καιρό μας έρχονται video από την Ρωσία όπου διάφοροι ευφάνταστοι μηχανικοί με αρκετό χρήμα (και προφανώς επαρκή ποσότητα βότκας) κάνουν ότι πιο παλαβό μπορεί να σκεφτεί και ο πιο φανατικός φίλος του αυτοκινήτου.

Το τελευταίο "χτύπημα" αφορά την μετατροπή μίας Bentley Continental GT σε τανκ. Όπως βλέπουμε στο video έχουν πάρει το αμάξωμα μιας Bentley και πάνω σ' αυτό έχουν εφαρμόσει έναν πολύπλοκο μηχανισμό από ερπύστριες.

Το πρότζεκτ κράτησε αρκετό καιρό μέχρι να ολοκληρωθεί και πέρασε από πολλές αποτυχίες μέχρι να καταφέρει να είναι λειτουργικό. Οι άνθρωποι που το έφτιαξαν το ονομάζουν Ultratank και μέσα στις προθέσεις τους είναι να φθάνει τα 100 km/h (προς το παρόν τα καταφέρνουν μόνο μέχρι τα μισά).

Από εκεί και πέρα μένουν μερικά ακόμα προβληματάκια να λυθούν, όπως η απουσία θυρών που φέρνει όλη την σκόνη μέσα στο σαλόνι ενώ δεν δουλεύει και το πεντάλ του φρένουν. Όλα αυτά όμως είναι λεπτομέρειες. Τρέλα, λεφτά και καλή βότκα να υπάρχει και όλα θα γίνουν.