Αυτή η ξεχασμένη συλλογή με πανάκριβα supercars... δεν υπάρχει! (photos)


Ο καλλιτέχνης Dizzy Viper πήγε το νόημα των renderings ένα βήμα παραπέρα, δημιουργώντας μία ολόκληρη συλλογή supercars τα οποία έχουν... παρατηθεί σε έναν αχυρώνα. Η αξία αυτής, ανεκτίμητη.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: TheDizzyViper Instagram
  • 8/11/2022

Τα renders αποτελούν πλέον ένα... ενδιαφέρον κομμάτι της αυτοκινητοβιομηχανίας, καθώς πολύ συχνά, τα σχέδια των επίδοξων σχεδιαστών και καλλιτεχνών, γίνονται πηγή έμπνευσης για μία εταιρεία. Κάθε Κυριακή, σας παρουσιάζουμε τα κορυφαία renders της εβδομάδας που πέρασε, για να ενημερώσουμε, ή ακόμα και να προϊδεάσουμε για ό,τι ακολουθεί, όπως ακριβώς θα ήθελαν και οι δημιουργοί των συγκεκριμένων σχεδίων να κάνουμε.

Αυτή τη φορά, δεν πρόκειται για μία επανάληψη της εβδομαδιαίας στήλης, αλλά για κάτι τελείως διαφορετικό. Ο καλλιτέχνης Dizzy Viper (@thedizzyviper στο Instagram) δημιούργησε μία σειρά από... σκονισμένα supercars που έχουν ξεχαστεί σε έναν αχυρώνα ή αποθήκη, χρησιμοποιώντας τον σχεδιασμό 3D.

Τα σχόλια κάτω από τις δημοσιεύσεις του στο Instagram ποικίλλουν: Πολλοί αναρωτιούνται γιατί να κάνει κανείς κάτι τέτοιο, άλλοι εκφράζουν τον θαυμασμό τους, καθώς τους πήρε πολλή ώρα να καταλάβουν ότι δεν πρόκειται για πραγματικά αυτοκίνητα, αλλά για σχέδιο, ενώ κάποιοι θεωρούν απάνθρωπο το να διατηρεί κανείς μία τέτοια συλλογή πολλών εκατομμυρίων μέσα σε έναν αχυρώνα. Σε κάθε περίπτωση, το εγχείρημα του Dizzy Viper είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο 25χρονος Ιταλός, εμφανίζονται πολλά διαφορετικά, σκονισμένα supercars, όπως για παράδειγμα μία Bugatti, πολλές Lamborghini, μία McLaren, μία Pagani, αλλά και μία Rolls-Royce

Τα περισσότερα είναι χτυπημένα και είναι γεμάτα σκόνη, ενώ μερικά χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση άλλων αντικειμένων, όπως για παράδειγμα στην περίπτωση μιας Lamborghini, η οποία έχει μία σκάλα τοποθετημένη στην οροφή της.

Μια Lamborghini Centenario είναι εμφανώς χτυπημένη και έχει σταθμευθεί δίπλα σε έναν σωρό από σκουπίδια, σακούλες και άλλα παρατημένα εξαρτήματα, ενώ μία Bugatti Chiron Super Sport που πρωταγωνιστεί σε μία άλλη φωτογραφία, βρίσκεται πάνω σε μία παλέτα, με τους τροχούς της να αιωρούνται.

Φαίνεται ότι ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης έχει κάνει εκπληκτική δουλειά, καθώς τα σχέδιά του είναι πολύ αληθοφανή, και μπορούν πολύ εύκολα να μπερδέψουν, κάνοντας τον οποιοδήποτε να πιστέψει ότι τα αυτοκίνητα που απεικονίζονται στις φωτογραφίες είναι πραγματικά.