Αυτή η Lamborghini Urus αξίζει το βάρος της σε χρυσό


O βελτιωτικός οίκος Mansory δημιούργησε μια βελτιωμένη εκδοχή της Lamborghini Urus, η τιμή της οποίας αγγίζει το μισό εκατομμύριο δολάρια.

  • 22/3/2021

Αν σας έχουν περισσέψει λίγα χρήματα από την νεοαποκτηθείσα σας Lamborghini Urus και δεν ξέρετε τι να τα κάνετε, ο οίκος Mansory σας έχει τη λύση.

Με την προϋπόθεση ότι δεν σας αρκεί η ούτως ή άλλως εξωτική εξωτερική εμφάνιση, αλλά ούτε και οι κορυφαίες επιδόσεις και επιθυμείτε να ξεχωρίζετε από τους υπόλοιπους …ταπεινούς ιδιοκτήτες που διαθέτουν μονάχα μια «απλή» Urus . Όσοι πιστοί προσέλθετε.

Αρχικά, η πρόταση του συγκεκριμένου οίκου είναι η αλλαγή του χρώματος του αμαξώματος με αυτό το ιδιαίτερο μεταλλικό μπρονζέ που προέρχεται από την Aventador SVJ Roadster, η οποία είχε παρουσιαστεί στην έκθεση της Γενεύης το 2019.

Κατόπιν, αν οι 650 ίπποι και τα 720 Nm ροπής που αποδίδει ο διπλά υπερτροφοδοτούμενος 4λιτρος κινητήρας, σας φαίνονται μικρά ως νούμερα, τότε το αρμόδιο τμήμα μηχανικών της Mansory, σας εξασφαλίζει αύξηση ιπποδύναμης στους 820 ίππους και της ροπής στα 774 Nm.

Από εκεί και πέρα, ούτε με το αισθητικό κομμάτι θα μείνετε «παραπονεμένοι». Το ολοκληρωμένο kit από ανθρακονήματα για τους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, η υπερμεγέθης αεροτομή στην οροφή, αλλά και ο μοναδικός διαχύτης που ενώνει τις τρεις απολήξεις της εξάτμισης, θα καλύψουν τα γούστα και για τους πιο απαιτητικούς.

Το γερμανικό και ισχυρότερο SUV στον κόσμο, με κωδική ονομασία «P820 Venatus», μεταμορφωμένο και περισσότερο αγριεμένο, περιμένει μια δοκιμασία στην πίστα του Nurburgring. Θα το τολμούσατε;