Αυτή η πανέμορφη BMW M3 E30 έσπασε κάθε ρεκόρ


ΕΝΑΝΤΙ 250.000 ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΠΩΛΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΛΟΔΙΑΤΗΡΗΜΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ BMW M3 E30 ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΡΕΚΟΡ.

  • 23/7/2020

Η πρώτη γενιά της BMW M3 -γνωστή και με την κωδική ονομασία E30- αποτελεί ένα από τα εμβληματικότερα sportscar που έχουν κατασκευαστεί από τη βαυαρική φίρμα.

Μάλιστα, έχοντας συμπληρώσει 34 χρόνια ζωής αποτελεί πλέον ένα «αντικείμενο» συλλογής, η αξία του οποίου πρόκειται στο άμεσο μέλλον να απογειωθεί.

Ήδη ένα από τα πλέον καλοδιατηρημένα δείγματα του είδους της άλλαξε χέρια έναντι 250.000 δολαρίων καταρρίπτοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Ο λόγος για την κατακόκκινη η κατακόκκινη BMW M3 από το Μιζούρι των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία με μόλις 8.000 μίλια στο οδόμετρό της  βρίσκεται σε κατάσταση όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς από το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που τη συνοδεύει σε κατάσταση βιτρίνας.

Και αυτό γιατί οι δύο προηγούμενοι ιδιοκτήτες της όχι μόνον φρόντισαν να διατηρηθεί στην αυθεντική της μορφή αλλά και να συντηρηθεί με τη δέουσα προσοχή.

Κάπως έτσι, η συγκεκριμένη BMW M3 πωλήθηκε έναντι 250.000 δολαρίων, ποσό που πολύ σύντομα μπορεί να αποδειχθεί χαμηλό για την αγορά ενός αυτοκινήτου με τις περγαμηνές της κορυφαίας E30.