Αυτή η Porsche 911 Turbo S αποτίει φόρο τιμής στο Pedro Rodriguez


Αυτή η Porsche 911 Turbo S έρχεται να αποδώσει φόρο τιμής στον Μεξικανό οδηγό Pedro Rodriguez, στα χρώμα της Gulf Oil.

  • 29/7/2021

Μπορεί ο Pedro Rodriguez να έχει μείνει στην ιστορία ως οδηγός Formula 1, όμως ο αείμνηστος Μεξικανός συμμετείχε σε μία πληθώρα κατηγοριών αγώνων, μεταξύ άλλων και αυτών των sportscars.

Με τη συμπλήρωση 50 ετών από τον αιφνίδιο θάνατό του στη Γερμανία, η Porsche, σε συνεργασία με την Exclusive Manufaktur, παρουσίασαν μία ειδική έκδοση της Porsche 911 Turbo S, στο πλαίσιο του Sportscar Together Day, που λαμβάνει χώρα στην Toluca του Μεξικό.

Ο χρωματισμός της 911 είναι ο παραδοσιακός της Gulf Oil, και αντλεί έμπνευση από την Porsche 917 KH, με την οποία ο Rodiguez αγωνίστηκε και κέρδισε πλειστάκις στην πολυετή καριέρα του στο κορυφαίο επίπεδο.

Το ανοιχτό μπλε και το πορτοκαλί δεν δεσπόζουν μόνο στο εξωτερικό, αλλά και στην καμπίνα των επιβατών, με λεπτομέρειες αυτών των χρωμάτων σε όλο το εσωτερικό.

«Ο Pedro Rodriguez παραμένει ο Λατιναμερικάνος οδηγός που έχει πετύχει τα περισσότερα με την Porsche, δήλωσε ο George Wills,» CEO της Porsche Λατινικής Αμερικής. «Με αυτό το ξεχωριστό αυτοκίνητο, θέλουμε να αποδώσουμε φόρο τιμής σε αυτόν τον αναντικατάστατο οδηγό, αυτό το ίνδαλμα του παρελθόντος και θρύλο του παρόντος.»

 
«