Αυτή η Rolls-Royce θα μπορούσε να φτάσει μέχρι το Βόρειο Πόλο!


Ακόμη και μια υπέρ-πολυτελές SUV μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα πραγματικό οδοστρωτήρα!

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: Abimelecdesign
  • 11/11/2020

Ποιος είπε πως ένα κλασάτο SUV πρέπει απαραίτητα να κινείται κοντά στην άσφαλτο; Όποιος και να ήταν αυτός η εξπέρ ομάδα στην επεξεργασία εικόνας Abimelec Arellano φαίνεται πως διαφωνεί κάθετα και μας το αποδεικνύει και εμπράκτως.

Αυτό που έκανε ήταν να αφήσει την φαντασία της ελεύθερη και να αντικαταστήσει αρχικά τους κανονικούς τροχούς της Cullinan με άλλους αρκετά μεγαλύτερους και με τεράστια λάστιχα που έχουν τόσο μεγάλο πέλμα για να πατούν πάνω από κάθε εμπόδιο και τόσο μεγάλο προφίλ που μοιάζουν σα μπαλόνια.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν διάφορες off-road ενισχύσεις όπως είναι οι ποδιές και οι μεταλλικές μπάρες μπροστά με τους προβολείς που φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να περνούσαν στον δρόμο για λόγους ασφαλείας. Στην οροφή υπάρχει μια σειρά από προβολάκια, όπως και στο πίσω μέρος ώστε να υπάρχει πλήρης περιμετρικός έλεγχος στις νυχτερινές αποδράσεις.

Πάντως, όσο ακραίο και αν φαίνεται αυτή η xtreme Cullinan κάτι μας λέει πως αν η βρετανική φίρμα αποφασίζει να προσχωρήσει στην περιορισμένη παραγωγή ενός τέτοιου concept θα είχε τεράστια απήχηση. Ποιος VIP ή κροίσος δεν θα ήθελε μια εντελώς διαφορετική Rolls για να μοστράρει π.χ. στο Ντουμπάι ή στο L.A.; Άλλωστε ένα τόσο hard 4x4 θα μπορούσε να είναι το επόμενο βήμα για την Cullinan.