Αυτή (θα) είναι η νέα BMW M4!


Oι εξπέρ στο photoshop αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά πόσο πετυχημένες προσεγγίσεις μπορούν να κάνουν.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 6/3/2020

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο αλλά και με τις τελευταίες πληροφορίες η BMW σκοπεύει να υιοθετήσει την τεράστια μάσκα που έχουμε δει στο Concept 4. Όπως βλέπετε δύο ειδικοί στην επεξεργασία εικόνας μας προσφέρουν μια πολύ καλή εκδοχή για το πως θα είναι η νέα Μ4 και πραγματικά οι εντυπώσεις είναι ανάμεικτες.

Κυρίως επειδή αυτή η τεράστια μάσκα δεν συνηθίζεται σε σπορ και αεροδυναμικά μοντέλα υψηλών επιδόσεων και παρόλο που αποτελεί σήμα κατατεθέν της BMW δεν μπορεί κανείς να μην παραδεχτεί πως πρόκειται για μια υπερβολή. Η οποία μπορεί να ταιριάζει στα μεγαλύτερα μοντέλα (π.χ. Σειρά 7 και X7) αλλά κατά πόσο θα αρμόζει σε μια M4;

Από την άλλη, αν διατηρηθεί αυτό το σχήμα η νέα Μ4 θα είναι άκρως εντυπωσιακή. Αρέσει, δεν αρέσει. Οι προβολείς αναμένονται πιο στενοί, ενώ στο πίσω μέρος ίσως και να δούμε σε πιο κοντινή απόσταση τις διπλές απολήξεις, όπως και στην σχετική εικόνα. Τέλος, να πούμε πως οι νέες M3/ M4 αναμένεται να έχουν ένα τρίλιτρο εξακύλινδρο twin-turbo με περίπου 480 άλογα στην βασική έκδοση και με περίπου 510 στις Competition.