Αυτό είναι το ανανεωμένο Jeep Grand Commander


Στον κινεζικό Τύπο διέρρευσαν φωτογραφίες από το επανασχεδιασμένο Jeep Grand Commander στις οποίες μπορούμε να δούμε ευκρινώς τις αλλαγές.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: YICHE.
  • 16/5/2021

Το Grand Commander είναι ένα μοντέλο το οποίο τα τελευταία χρόνια αφορά μόνο στην κινεζική αγορά και κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Jeep στην ασιατική χώρα.

Οι μεγάλες διαστάσεις του, η επταθέσια διαμόρφωση του εσωτερικού του και, φυσικά, το όνομα της εταιρείας το καθιστούν αρκετά δημοφιλές εκεί. Το μοντέλο παρουσιάστηκε στην Κίνα το 2018 και τα στελέχη της Jeep αποφάσισαν να το ανανεώσουν αισθητικά.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το επανασχεδιασμένο Grand Commander θα αρχίσει να πωλείται στην αγορά της χώρας προς το τέλος του έτους. Στις φωτογραφίες που διέρρευσαν στο κινεζικό Τύπο, βλέπουμε ότι οι περισσότερες αλλαγές αφορούν στο εμπρός μέρος.

Τα νέα φωτιστικά σώματα, με διαφορετικά LED φώτα και ενσωματωμένα τα φλας, η ελαφρώς διαφοροποιημένη γρίλια στη μάσκα και τα σχετικά μεγάλα πλαίσια των προβολέων ομίχλης είναι εμφανή. Επίσης, ο εμπρός προφυλακτήρας έχει διαμορφωθεί σε εξαγωνικό σχήμα και έχει μεγαλώσει η επιφάνεια για την τοποθέτηση της πινακίδας κυκλοφορίας.

Στο πίσω μέρος, ο αλλαγές είναι λιγότερες, με την εμφανέστερη να έχει να κάνει με τα λεπτότερα φώτα τα οποία εκτείνονται και προς την κεντρικά τοποθετημένη ονομασία του μοντέλου. Επίσης, έχει διαφοροποιηθεί το σχήμα των απολήξεων της εξάτμισης και η προστατευτική ποδιά στον εκεί προφυλακτήρα.

Ακολουθήστε το Car Αnd Driver στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τον μαγικό κόσμο του αυτοκινήτου.