Αυτό είναι το εσωτερικό της νέας Skoda Fabia


Στον απόηχο των πρώτων κατασκοπευτικών φωτογραφιών από το εσωτερικό της νέας Skoda Fabia, η τσεχική αυτοκινητοβιομηχανία φέρνει στο φως της δημοσιότητας το πιλοτήριο του δημοφιλούς supermini.

  • 29/4/2021

Η Skoda πρόκειται μέσα στους επόμενους μήνες να υποδεχθεί τη τέταρτη κατά σειρά γενιά της Fabia αναβαθμίζοντας την παρουσία της σε μια από τις σημαντικότερες κατηγορίες αυτοκινήτων της ευρωπαϊκής αγοράς.

Και ενώ μέχρι σήμερα η Skoda είχε αρκεστεί στο να μας προσφέρει αινιγματικές φωτογραφίες και σκίτσα από τον σχεδιασμό του αμαξώματος του δημοφιλούς supermini, πλέον οι Τσέχοι θέλησαν να μοιραστούν μαζί μας και το εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Το πρώτο επίσημο σκίτσο από το πιλοτήριο της νέας Skoda Fabia επιβεβαιώνει τα όσα είχαν αποκαλυφθεί από τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες.

Την ύπαρξη, δηλαδή, μια ψηφιακής οθόνης αφής στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας και ενός επίσης ψηφιακού πίνακα οργάνων, στα πρότυπα των μεγαλύτερων σε διαστάσεις προτάσεων της Skoda.

Ένα ακόμα στοιχείο, το οποίο συναντήσαμε για πρώτη φορά στη νέα Skoda Octavia και απ' ότι φαίνεται θα περάσει και στα υπόλοιπα μοντέλα της τσεχικής φίρμας είναι το τιμόνι με τις δύο ακτίνες και τον ιδιαίτερο σχεδιασμό.

Μία από τις προτεραιότητες των Τσέχων είναι άλλωστε η αναβάθμιση της εικόνας και της αντιληπτής ποιότητας στο εσωτερικό της Fabia, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό και για τον εξοπλισμό ο οποίος επιστρέφει αναβαθμισμένος.

Η πλήρης αποκάλυψη του αυτοκινήτου πρόκειται να πραγματοποιηθεί μέσα στον επόμενο μήνα, ενώ το εμπορικό του λανσάρισμα στην ευρωπαϊκή αγορά είναι προγραμματισμένο για το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Διαβάστε ακόμα:

Κλεφτές ματιές στη νέα Skoda Fabia

Αποκάλυψη: Αυτό είναι το ψηφιακό εσωτερικό της νέας Skoda Fabia

Ακολουθήστε το Car Αnd Driver στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τον κόσμο του αυτοκινήτου.