Αυτό είναι το νέο pickup της Hyundai (Video)


Η Hyundai, συνεχίζει στις ΗΠΑ τις δοκιμές εξέλιξης του νέου pickup οχήματός της το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί εντός της χρονιάς.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: 80% GARAGE, YOUTUBE.
  • 21/3/2021

Οι άνθρωποι της Hyundai συνεχίζουν κανονικά το πρόγραμμα εξέλιξής του Santa Cruz, του καινούργιου pickup μοντέλου της το οποίο βασίζεται στα μηχανικά μέρη του Santa Fe και πρόκειται να διατεθεί στις κυριότερες αγορές ανά τον κόσμο.

Ο διαχειριστής του διαδικτυακού καναλιού «80% Garage», στο «Youtube», κατάφερε να φωτογραφήσει ένα από τα πρωτότυπα του νέου μοντέλου ενόσω ήταν σταθμευμένο σε κάποιο υπαίθριο πάρκινγκ και να δημοσιεύσει τις εικόνες.

Παρά το απαραίτητο καμουφλάζ που διαθέτει το όχημα, σε αυτές μπορούμε να δούμε τη γραμμή του αμαξώματος και κάποιες λεπτομέρειες τόσο από το εμπρός όσο και από το πίσω μέρος τού διπλοκάμπινου οχήματος. Έτσι, διακρίνουμε ότι διαθέτει τη μάσκα όπως αυτή έχει διαμορφωθεί στα πρόσφατα crossover/SUV μοντέλα της κορεατικής εταιρείας, ενώ οι εξωτερικοί καθρέφτες είναι όμοιοι με αυτούς του νέου Hyundai Tucson.

Στο πίσω μέρος, μπορούμε να έχουμε μια εικόνα για το πώς έχουν διαμορφωθεί τα εκεί φώτα, ενώ διακρίνουμε ότι η διαμόρφωση του αμαξώματος στον χώρο της καρότσας θυμίζει αυτή του πρωτότυπου Santa Cruz που είχε παρουσιαστεί το 2015 στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Detroit (φωτογραφίες κάτω).

Προς το παρόν, δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα στοιχεία που να αφορούν στους κινητήρες με τους οποίους θα διατίθεται το νέο pickup της Hyundai, ούτε ο ακριβής χρόνος στον οποίο θα παρουσιαστεί. Πάντως, η επίσημη αποκάλυψή του αναμένεται να γίνει εντός του έτους.