Αυτό είναι το πρώτο... χορταστικό trailer του Fast and Furious 9 (Video)


H ένατη εκδοχή του sequel συνεχίζει την τροπή που έχει πάρει στις τελευταίες ταινίες, εστιάζοντας περισσότερο στην εξωφρενική δράση παρά στα αυτοκίνητα.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 1/2/2020

Το Fast And Furious 9 είναι έτοιμο και η προβολή του θα ξεκινήσει στην Αμερική στις 22 Μαίου. Χθες έγιναν οι τυπικές για το Χολιγουντ παρουσιάσεις στον Τύπο, απ' όπου προέκυψε και το πρώτο μεγάλο trailer της ταινίας.

Μέσα από αυτό βλέπουμε ότι συνεχίζεται η τροπή που έχει πάρει η saga των FF, όντας πλέον ταινίες δράσης, πολλές φορές εξωφρενικής, και με λιγότερη παρουσία των αυτοκινήτων. Στο trailer βλέπουμε μόνο μία Pontiac Fiero ως αξιοσημείωτο γεγονός, η οποία έχει στην οροφή της μία ρουκέτα.

Στο F9 όπως είναι η κωδική του ονομασία πρωταγωνιστεί και πάλι ο Vin Diesel ενώ υπάρχουν ονόματα από το παρελθόν συν νέες προσθήκες. Όπως βλέπουμε από το video το story αφορά την κόντρα του Toretto με τον αδελφό του, και τα γυρίσματα έχουν μερικές πολύ εντυπωσιακές σκηνές, οι περισσότερες βέβαια φτιαγμένες με CGI.

Oι δύο σταρ της προηγούμενης ταινίας -που μάλλον κατάφερε να ξεχωρίσει στη νέα γενιά των FF- Dwayne Johnson και Jason Statham δεν εμφανίζονται εδώ. Ενώ σε ότι αφορά τα αυτοκίνητα που ξεχωρίζουμε από τα γυρίσματα που έγιναν κατά κύριο λόγο στην Τυφλίδα της Γεωργίας, βλέπουμε ένα ζευγάρι -τουλάχιστον- Τoyota A90 Supra, ένα Dodge Charger του 1970 και κάμποσα ακόμα τα οποία καταστρέφονται σε μερικές πολύ εντυπωσιακές σκηνές.