Αυτό είναι το «θηριώδες» Hyundai Tucson που πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία Uncharted (trailer)


Αποκαλύφθηκε το SUV που συμμετέχει στα γυρίσματα της νέας ταινίας, η οποία κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 18 Φεβρουαρίου.

  • 2/2/2022

Οι συντελεστές της νέας ταινίας Uncharted ζήτησαν για τις ανάγκες του σεναρίου ένα Hyundai Tucson το οποίο δέχθηκε μια σειρά παρεμβάσεων προκειμένου να εμφανιστεί με την κατάλληλη εμφάνιση στον φακό. Τις εργασίες ανάλαβαν να διεκπεραιώσουν οι μηχανικοί του «Hyundai Design and Technical Center» που βρίσκεται στην Καλιφόρνια, σε συνεργασία με τους συντελεστές της Sony Pictures. Θυμίζουμε πως το Tucson είχε πρωταγωνιστήσει και στην πρόσφατη κινηματογραφική επιτυχία "Spider-Μan: No Way Home".

Προκειμένου να έρθει η πιο "αγριεμένη" εμφάνιση του SUV τοποθετήθηκαν μπάρες στον μπροστά προφυλακτήρα και στην οροφή, snorkel, led προβολείς και μαύρα ματ προστατευτικά στους θόλους των τροχών. Παράλληλα, επιλέχθηκαν μαύρες ζάντες, ελαστικά της Toyo ενώ παρεμβάσεις δέχθηκε και το σύστημα αναρτήσεων προκειμένου να αυξηθεί η απόσταση από το έδαφος.

Η ταινία Uncharted έχει βασιστεί στο ομώνυμο δημοφιλές video game για το PlayStation και ουσιοαστικά αποτελεί το prequel του κεντρικού ήρωα Nathan Drake. ο οποίος προσπαθεί να ανακαλύψει θησαυρούς και να δώσει λύσεις σε μια σειρά μυστηρίων. Τι καλύτερο λοιπόν από το να έχει στο πλευρό του αυτό το ξεχωριστό Hyundai Tucson.

Δείτε το trailer της ταινίας…