Αυτός o γύρος της Mercedes-AMG στο Nurbugring θυμίζει video game (video)


Στο video έχουμε την ευκαιρία δούμε αλλά και να ακούσουμε το «θηρίο» των 1.063 PS να «παίζει» στα κόκκινα.   

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: Gercollector - YouTube
  • 15/7/2023

Τα βιντεοπαιχνίδια που έχουν στο επίκεντρο την ταχύτητα, τους αγώνες και τα αυτοκίνητα προσφέρουν πολλές διαφορετικές γωνίες θέασης: Ο παίκτης μπορεί να νιώθει ότι βρίσκεται μέσα στο όχημα που οδηγεί, πάνω στο παρμπρίζ, βλέποντας το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, ενώ και η οπτική τρίτου προσώπου, πίσω και πάνω δηλαδή από το όχημα, είναι μία από τις πιο συνηθισμένες.

Αυτές οι γωνίες θέασης δεν είναι διαθέσιμες στην πραγματική ζωή, εκτός κι αν είστε ο Gercollector. Ο Γερμανός YouTuber και συλλέκτης δημιούργησε ένα video στο οποίο οδηγεί την Mercedes-AMG One στην πίστα της F1 στο Nurburgring, όπου χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη οπτική.

Αυτό κάνει το πίσω μέρος της One, με την υπερμεγέθη αεροτομή, να φαίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό, αλλά και αιχμαλωτίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον εκκωφαντικό ήχο της εξάτμισης του supercar.

Ο κινητήρας V6 χωρητικότητας 1,6 L κάνει το υβριδικό μοντέλο να «γρυλίζει» σαν μονοθέσιο της Formula 1, ενώ οι 4 ηλεκτροκινητήρες που τον συνοδεύουν εκτοξεύουν την ισχύ στα 1.063 PS, και την τελική του ταχύτητα στα 352 km/h.

Δείτε την Mercedes-AMG One ως πρωταγωνίστρια βιντεοπαιχνιδιού: