Αυτό το Audi A4 Allroad σε πάει παντού!


Mε ένα σετ σωστών ελαστικών και τον απαραίτητο εξοπλισμό, το υπεράνω κάθε υποψίας Audi A4 Allroad μετατρέπεται σε ένα αυθεντικό offroader.

  • 2/7/2020

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που κοιτάζουν αφυψηλού την προσπάθεια των premium κατασκευαστών να προσδώσουν μιας εσάνς περιπέτειας στις προτάσεις τους, αξιοποιώντας στις περισσότερες των περιπτώσεων σχεδιαστικά και εξοπλιστικά τρικ.

Τη δύσκολη στιγμή, βέβαια, καμία από τις παραπάνω κατηγορίες «αξεσουάρ» δεν πρόκειται να σε «ξελασπώσουν» και αυτό είναι γνωστό σε όσους έχουν επιχειρήσει να δοκιμάσουν την τύχη τους πέρα από όρια της ασφάλτου.

Η τετρακίνηση είναι το πρώτο βήμα κατάκτησης του άγνωστου, τις περισσότερες φορές ωστόσο δεν είναι αρκετό, καθώς η συντριπτική πλειονότητα των σημερινών SUV δεν προσφέρουν τίποτα περισσότερο από τη ηλεκτρονική διαχείριση-κατανομή της ροπής ανάμεσα στους δύο άξονες.

Το παράδειγμα του εικονιζόμενου Audi A4 Allroad είναι χαρακτηριστικό των δυνατοτήτων που μπορεί να ξεκλειδώσει κανείς πραγματοποιώντας τις κατάλληλες αναβαθμίσεις.

Ένα premium crossover που ποτέ στο παρελθόν δεν ξεχώρισε για τις εκτός δρόμου δυνατότητές του, αποκτά από τη μία ημέρα στην άλλη έναν πολύ διαφορετικό προσανατολισμό και τον τίτλο του απόλυτου οχήματος απόδρασης.

Με το σωστό σετ ελαστικών, τη σχάρα οροφής όπου μεταξύ άλλων συναντάς τον εφεδρικό τροχό, το πρόσθετο σύστημα φωτισμού που επίσης βρίσκεται στην οροφή του αυτοκινήτου, τις ενισχυμένες αναρτήσεις και τον αναβαθμισμένο από την APR κινητήρα, το Audi A4 Allroad, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από πολύ πιο… σκληροπυρηνικές κατασκευές, αποδεικνύοντας ότι στην πράξη τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά από ότι πολύ ίσως φαντάζεται κανείς.