Αυτό το Audi είναι ο λόγος που δεν πρέπει να βάψεις το αυτοκίνητο μόνος σου


Το βάψιμο ενός αυτοκινήτου δεν εύκολη διαδικασία. Στην πραγματικότητα, είναι αρκετά δύσκολη και θέλει τεχνικές γνώσεις, τις οποίες ο άνθρωπος που έβαψε αυτό το Audi A5 Sportback προφανώς και δεν είχε.

  • 18/7/2022

Το τι ακριβώς συνέβη με το βάψιμο του Audi A5 Sportback δεν είναι απολύτως σαφές, πέρα από κάποιες εικόνες που ανέβηκαν στη σελίδα Limited Edition Cars στο Facebook. Από αυτές τις εικόνες και μόνο, μπορούμε να συμπεράνουμε πως αυτός που ανέλαβε το βάψιμο του αυτοκινήτου δεν ήξερε πολύ καλά το κομμάτι της φανοποιίας.

Το γερμανικό σεντάν έχει βαφτεί σε μια απόχρωση του λευκού, αλλά για κάποιο λόγο, φαίνεται σαν να μην χρησιμοποιήθηκε σε κανένα σημείο ταινία. Ως εκ τούτου, τα παράθυρα δεν ήταν καλυμμένα, ούτε οι προβολείς, ούτε τα πίσω φώτα, ούτε οι τροχοί, ούτε τα σήματα, ούτε οι γρίλιες ή οι αεραγωγοί.

Αντίθετα, κάθε κομμάτι του αμαξώματος είναι λουσμένο με λευκή βαφή, ενώ τα ίδια τα παράθυρα καλύπτονται επίσης με ένα λεπτό στρώμα λευκού, όπως και η πίσω περιοχή του διαχύτη που κανονικά θα πρέπει να είναι βαμμένη σε μια απόχρωση του γυαλιστερού μαύρου.

Τα πράγματα φαίνονται ακόμη χειρότερα με μια πιο προσεκτική εξέταση. Μια εικόνα του μπροστινού πλαισίου του αυτοκινήτου δείχνει ότι το χρώμα έχει ψεκαστεί ανομοιόμορφα και ότι έχει αρχίσει να τρέχει.

Υπάρχει επίσης μια μικρή στρώση λευκού χρώματος στους προβολείς και στα πίσω φώτα, ενώ άλλα κοντινά πλάνα δείχνουν φυσαλίδες στο χρώμα αλλά και δύο μεγάλα δακτυλικά αποτυπώματα σε ένα από τα πάνελ του αμαξώματος.

Μάλιστα, μια ματιά κάτω από το καπό είναι αρκετή για να δει κανείς τη ζημιά που έγινε και στον κινητήρα αφού δεν ξέφυγε ούτε αυτός από το... λουτρό της λευκής μπογιάς. Εκεί από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι υπάρχουν σωροί υπερψεκασμού μέχρι και στην εισαγωγή του αέρα.