Αυτό το Audi R8 των 1.276 PS σπέρνει πανικό στο πέρασμά του (video)


Όσο το βλέπεις απ' τους καθρέφτες του αυτοκινήτου σου θυμίζει ένα R8 της σειράς. Όταν σε προσπεράσει και έρθεις face to face με το πίσω μέρος του, τότε τα δεδομένα αλλάζουν.

  • 31/12/2021

Με μία πρώτη ματιά από μπροστά το Audi R8  του Alex Collins μοιάζει με ένα απλό, εργοστασιακό αυτοκίνητο. Αυτός όμως που θα κάνει περιμετρικά μία βόλτα και θα έρθει τετ-α-τετ με την πίσω όψη του θα αντικρίσει για ποιον λόγο το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτό που βγήκε απ' τη γραμμή παραγωγής.

Προφανώς αναφερόμαστε στο τεράστιο διπλό turbo που έχει προστεθεί και το οποίο έχει απογειώσει την ιπποδύναμη στους 1.276 PS! H τελική ταχύτητα του Audi R8 είναι τα 338 km/h με τον κάτοχο να ισχυρίζεται πως μπορεί να “βγει” από τα 400 μέτρα έχοντας το κοντέρ του γράψει 260 km/h! Εξωτερικά η παρέμβαση που ξεχωρίζει αφορά τις ζάντες, με την επιλογή των MX-2 της Vossen που δένουν αρμονικά με τις κίτρινες δαγκάνες των δισκοφρένων από τη Ferrari.

Στην περίπτωση του ιδιοκτήτη του Audi R8, Alex Colins, ισχύει το ρητό “το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά” αφού είναι γιος του διάσημου Βρετανού Kim Collins της QS Tuning που άρχισε να “κατσαβιδιάζει” μοντέλα της γερμανικής εταιρίας σχεδόν δύο δεκαετίες πριν, μετατρέποντάς τα σε "φονικές μηχανές". Όπως ακριβώς συνέβη και σε αυτή την περίπτωση.

Απολαύστε το Audi R8 στο παρακάτω video...