Αυτό το AWD Honda Civic με τους 1.400 ίππους είναι σκέτη παράνοια(video)


Ο Dianel Rodriguez πήρε ένα… ταπεινό Honda Civic και με πολλή δουλειά και πολλά περισσότερα χρήματα το μετέτρεψε σε ρουκέτα εδάφους.

  • 30/4/2022

To Honda Civic που πρωταγωνιστεί στην ιστορία μας δεν το συναντάει κανείς εύκολα στους δρόμους. Για αυτό ευθύνεται ο ιδιοκτήτης του Daniel Rodriguez o οποίος μετά από αμέτρητες ώρες εργασίας και έχοντας διαθέσει πολλά χρήματα κατάφερε να το μετατρέψει σε… ρουκέτα εδάφους.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας κινητήρας Κ24 των 2.4 λίτρων που χρησιμοποιήθηκε στις αρχές του 2000 σε μοντέλα όπως το CR-V και το Accord. Ο Daniel τον «πάντρεψε» με ένα turbo 76mm της Garrett, ενώ προχώρησε σε μια σειρά παρεμβάσεων (υπάρχει και NOS που βάζει στο παιχνίδι επιπλέον 300 PS για 10 sec.) ώστε να προκαλεί δέος κάθε φορά που πιέζει το δεξί πεντάλ.

Το βάρος του ανέρχεται στα 1.225 kg και στο εσωτερικό του έχει τοποθετηθεί κλωβός ασφαλείας και αγωνιστικά καθίσματα με ζώνες τριών σημείων αφού με αυτή τη δύναμη δεν μπορείς να παίξεις στον τομέα της ασφάλειας.

Οι χρόνοι που έχει «γράψει» σε αγώνες dragster έχουν φτάσει μέχρι και τα 7.92 sec. με ταχύτητα εξόδου τα 300 km/h. H παρουσίασή του έγινε από το κανάλι Racing Channel στο YouTube με τον παρουσιαστή να μένει έκπληκτος με τη δαιμονισμένη δύναμη αλλά και τον τρομακτικό ήχο του αυτοκινήτου.

Δείτε το video…