Αυτό το Nissan Silvia S13 μπορεί να το αποκτήσει ο καθένας (video)


Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε επιλογές σαν αυτή είναι… σωτήριες για την τσέπη όσων ονειρεύονται ένα εντυπωσιακό drift «αυτοκίνητο».

  • 7/2/2022

Το Nissan Silvia S13 είναι ένα ιαπωνικό coupe που παρουσιάστηκε το 1988 και μέχρι σήμερα έχει δημιουργήσει τον δικό του μύθο, με πιστούς fans σε όλο τον πλανήτη. Σε αυτό το πλαίσιο η Hot Wheels παρουσίασε το 2020 ένα πιστό αντίγραφο τους μοντέλου στην εργοστασιακή του μορφή, το οποίο αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τους ανθρώπους που τρέχουν το κανάλι Jakarta Diecast Project στο YouTube.

Αυτό που έκαναν ήταν να πάρουν τη μινιατούρα και μετά από μια σειρά επεμβάσεων να παρουσιάσουν μία νέα πρόταση που κάλλιστα θα συναντούσαμε σε κορυφαία drift διοργάνωση. Αφού πήραν ανά χείρας τα απαραίτητα εργαλεία, διέλυσαν σε κομμάτια το αυτοκινητάκι και στη συνέχεια προχώρησαν σε μετατροπές που θα ζήλευαν και οι πιο έμπειροι βελτιωτές.

Η τελική μορφή, που θυμίζει έντονα αυτοκίνητο από το «Need For Speed», έχει ένα εντυπωσιακό εξωτερικό χρωματισμό που συνδυάζει μπλε και ροζ αποχρώσεις, το καπό είναι ανοιχτό ώστε το μάτι να «ταξιδεύει» ανεμπόδιστο στο εσωτερικό του κινητήρα, πίσω δεσπόζει με την παρουσία της μια τεράστια αεροτομή ενώ την ίδια στιγμή απουσιάζει ο προφυλακτήρας, προσθέτοντας πόντους στην "αγριεμένη" εικόνα του αυτοκινήτου.

Δείτε βήμα-βήμα της μεταμόρφωση του Silvia S13 στο παρακάτω video…