Αυτό το σούπερ Lamborghini έχει 4.000 άλογα! (video)


Η ιταλική φίρμα συνεργάστηκε με την “The Italian Sea Group” για να προκύψει ένα σκάφος με μήκος στα 19,2 μέτρα.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 1/7/2020

Βασικά το μήκος του είναι στα 63 πόδια, όπως υποδηλώνει και η πλήρης ονομασία του ταχύπλοου «Tecnomar for Lamborghini 63», ενώ ο συγκεκριμένος αριθμός ταυτίζεται και με το έτος 1963 όταν ιδρύθηκε η Lamborghini.

Πίσω από το εντυπωσιακό σκάφος με την χαρακτηριστική πράσινη και μπλε βαφή κρύβεται η The Italian Sea Group που πρωταγωνιστεί στην αγορά των superyacht παρουσιάζοντας ένα νέο σε πολύ στενή συνεργασία με την Lamborghini, όπως θα δείτε και στο βίντεο.

Σχεδιαστικά το superyacht μας παραπέμπει ευθέως στα  concept μοντέλα της Lamborghini. Από την πλώρη που θυμίζει το ρύγχος μιας Sian FKP 37 έως την πρύμνη που έχει το ίδιο στιλ με το Terzo Millenio. Μέχρι και το πιλοτήριο μας θυμίζει τα κόκπιτ της Lambo. Το βάρος του σκάφους φτάνει τους 24 τόνους και είναι το ταχύτερο που έχει κατασκευάσει η Tecnomar.

Στο πίσω μέρος υπάρχουν δύο V12 diesel κινητήρες προέλευσης ΜΑΝ που έχουν χωρητικότητα 24 lt έκαστος και ισχύς 2.000 PS! Με συνολικά 4.000 PS το ιταλικό ταχύπλοο κινείται ταχύτητα με έως 60 κόμβους που αντιστοιχούν σε πάνω από 110 km/h!

Το απίστευτο «Tecnomar for Lamborghini 63» θα ξεκινήσει να παραδίδεται στους 63 πελάτες του από το 2021 και στη τιμή των 3 εκατομμυρίων δολαρίων.