Αυτό το σπάνιο Nissan Skyline GT-R V-Spec II δημοπρατείται για πολλά δολάρια (photos)


Αυτό το Nissan Skyline GT-R V-Spec II έχει ένα σπάνιο, πανέμορφο χρώμα και αυτό το καθιστά ξεχωριστό και μάλλον πανάκριβο στη δημοπρασία που έχει τεθεί.

  • ΦΩΤΟ: BRING A TRAILER
  • 3/2/2023

Λίγα αυτοκίνητα έχουν το θρυλικό status που έχει το R34 Nissan Skyline GT-R, κάτι που εντείνεται όταν κάποιο παράδειγμά του έχει και κάτι το ιδιαίτερο.

Αυτό ισχύει με το εν λόγω μοντέλο που δημοπρατείται στο site Bring A Trailer, που είναι επενδυμένο σε χρώμα Midnight Purple, φτάνοντας -όπως φαίνεται- το ποσό των 165.000 δολαρίων.

Ωστόσο, πρέπει να τονιστεί πως το όχημα φαίνεται να είναι μοναδικό και γιατί βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό του, ενώ και μηχανικά το σύστημα τετρακίνησης ATTESA λειτουργεί άψογα.

Κι όλα αυτά, ενώ το αυτοκίνητο έχει καταγράψει πάνω από 150.000 χιλιόμετρα, όπως φαίνεται στο οδόμετρο.

Το δυσάρεστο για όποιον αγοράσει αυτό το παράδειγμα είναι πως δεν έχουν περάσει 25 χρόνια από την κατασκευή του, οπότε στις ΗΠΑ δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί, παρά μόνο να γίνει εκθεσιακό κομμάτι, με όριο τα 4023 χιλιόμετρα κατ' έτος.

Το 2024, όμως, θα είναι νόμιμο να οδηγηθεί ελεύθερα σε δημόσιους δρόμους, οπότε θα βρει την παλιά του δόξα.

Θυμίζουμε πως στην «καρδιά» του βρίσκεται ο εν σειρά 6κύλινδρος κινητήρας RB26, με 6τάχυτο, μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων και LSD, ενώ εξοπλίζεται με δισκόφρενα της Brembo και ζάντες 18 ιντσών.