Αυτό το συλλεκτικό Yaris έρχεται με δώρα ένα PlayStation 5 και ένα... μπρελόκ! (video)


Toyota και PlayStation ένωσαν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν μια συλλεκτική έκδοση του hot hatch που θα κυκλοφορήσει σε 100 μονάδες.  

  • 19/2/2022

H αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία του νέου video game Gran Turismo 7 πλησιάζει στο τέλος της. H νέα έκδοση του μακροβιότερου racing τίτλου στην ιστορία του PlayStation αναμένεται στις 4 Μαρτίου και με αυτή την αφορμή η Sony Interactive Ισπανίας και η εγχώρια Toyota αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να το γιορτάσουν το γεγονός.

Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας ήταν το λανσάρισμα μιας συλλεκτικής έκδοσης του Toyota GR Yaris SPORT GT7 που θα κυκλοφορήσει σε 100 μονάδες. Η αλήθεια είναι ότι στο συλλεκτικό hot hatch δεν συναντάμε συνταρακτικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με την κανονική έκδοση.

Ουσιαστικά οι μοναδικές τροποποιήσεις αφορούν την εμφάνιση, με την προσθήκη του σήματος GT σε διάφορα σημεία αλλά και την τοποθέτηση στην καμπίνα ενός πλαισίου που φέρει τον αριθμό της μονάδας.

Από εκεί και πέρα κάθε νέος κάτοχος θα λάβει μαζί με το αυτοκίνητο…

  • Ένα συλλεκτικό μπρελόκ (!)
  • Μία κονσόλα PlayStation 5
  • Ένα αντίγραφο του Gran Turismo 7
  • Ένα ασύρματο gamepad DualSense
  • Μία δωρεάν συνδρομή 3 μηνών για το PlayStation Plus

Η συνεργασία των δύο εταιρειών θα έχει πολλά εμπορικά «παρακλάδια» με την Toyota και το PlayStation να… αλληλοσπονσοράρονται σε μια σειρά αγώνων-εκδηλώσεων. Η συλλεκτική έκδοση του Toyota GR Yaris SPORT θα είναι διαθέσιμη προς παραγγελία στις 4 Μαρτίου (μαζί με την κυκλοφορία του παιχνιδιού), ενώ οι πρώτες παραδόσεις έχουν προγραμματιστεί για τον Μάιο. Η τιμή του αναμένεται να γίνει γνωστή μαζί με το λανσάρισμά του.

Πάρτε μια γεύση από το επερχόμενο Gran Turismo 7…