Αυτό το Toyota GR86 βγήκε απευθείας απ' τα γκαράζ του Fast and Furious


O designer Jon Sibal έπιασε στα… χέρια του το ιαπωνικό sportscar και δημιούργησε τη δική του ψηφιακή πρόταση που σίγουρα θα ανοίξει την όρεξη πολλών βελτιωτών.

  • 16/7/2023

Με την πρόοδο της τεχνολογίας είναι πλέον πολύ δύσκολο, ακόμα και για τα έμπειρα μάτια, να αντικρύσουν τη φωτογραφία ενός αυτοκινήτου και να διακρίνουν αν η δημιουργία ανήκει στον ψηφιακό ή στον πραγματικό κόσμο. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η έμπνευση του γνωστού σχεδιαστή Jon Sibal από την Καλιφόρνια, ο οποίος πήρε στα χέρια του ένα Toyota GR86 και δημιούργησε ένα rendering που συνδυάζει στοιχεία απ' το «Fast and Furious» και τα αγωνιστικά του ιαπωνικού πρωταθλήματος GT (JGTC).

Η ψηφιακή μεταμόρφωση του GR86 ξεκινά από το μπροστά μέρος όπου ο Sibal πρόσθεσε έναν θηριώδη προφυλακτήρα στον οποίο δεσπόζει μία γρίλια με μαύρο τελείωμα, ενώ το σύνολο συμπληρώνεται ιδανικά με ένα carbon splitter. Στο καπό αλλά και στα πλαϊνά φτερά έχουν τοποθετηθεί αεραγωγοί ενώ στο πλάι ξεχωρίζουν οι αγωνιστικού τύπου καθρέφτες, οι εντυπωσιακές ζάντες και φυσικά τα τεράστια δισκόφρενα. Στο πίσω μέρος όλη η δουλειά γίνεται με τη μεγάλη αεροτομή, τα δύο τελικά της εξάτμισης αλλά και την παρουσία του διαχύτη.

Είναι δεδομένο ότι η συγκεκριμένη πρόταση δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη από τους βελτιωτές και σίγουρα πολλά από τα στοιχεία θα γίνει προσπάθεια για να περάσουν σε κάποια αληθινά μοντέλα. Όπως και να έχει πάντως η σιλουέτα του sports car της Toyota προσφέρεται για ακραίο tuning και θεωρούμε ως δεδομένο πως σύντομα, πολλές ακόμα εντυπωσιακές δημιουργίες θα φτάσουν στις οθόνες μας.

Πηγή: Instagram/ jonsibal