Αυτό το Toyota GR Yaris φλερτάρει με την κόλαση


Ένα κολασμένο Toyota GR Yaris βγαλμένο από τους χειρότερους εφιάλτες κάθε καθωσπρέπει hot hatch δείχνει τα δόντια του προκαλώντας τον θαυμασμό μας.

  • 2/2/2021

Μετράμε μόλις μερικούς μήνες μετά το εμπορικό λανσάρισμα του Toyota GR Yaris στην ευρωπαϊκή αγορά και το κορυφαίο supermini των ημερών μας έχει ήδη καταφέρει να κλέψει τα μυαλά και τις καρδιές των απανταχού petrolheads.

Ενδεικτικός της δυναμικής του ιαπωνικού supermini είναι και ο αριθμός των βελτιωτών που έσπευσαν να δημιουργήσουν πακέτα αναβάθμισης τα οποία αυξάνουν την ισχύ του αυτοκινήτου πάνω από τους 300 ίππους.

Δίχως αμφιβολία, λοιπόν, το Toyota GR Yaris έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για όσους δραστηριοποιούνται στον χώρο της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, αποκαθιστώντας τη σύνδεση του μηχανοκίνητου αθλητισμού με τη γραμμή παραγωγής και την γκάμα ενός κατασκευαστή που τα τελευταία χρόνια απείχε επιδεικτικά από τα… συναισθηματικά φορτισμένα τετράτροχα.

Στο πλαίσιο αυτής της «εμπλοκής» του συναισθήματος, εντάσσεται το νέο body kit που δημιούργησε ο φιλόδοξος σχεδιαστής Hugo Silva φέρνοντας στο φως μια ακόμα πτυχή του ιαπωνικού supermini.

Ο Hugo Silva κινήθηκε χωρίς περιορισμούς και σχεδιαστικές αναστολές, παρεμβαίνοντας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του αμαξώματος. Από την πένα του δεν ξέφυγαν ούτε και οι τροχοί, οι οποίοι απέκτησαν την απαραίτητη σε αυτές τις περιπτώσεις carbon… επικάλυψη.

Σε κάθε περίπτωση το τελικό αποτέλεσμα δικαιώνει τον δημιουργό του, επιβεβαιώνοντας παράλληλα ότι τα περιθώρια αναβάθμισης των σχεδιαστικών και μη προδιαγραφών του Toyota GR Yaris είναι χωρίς ίχνος υπερβολής ανεξάντλητα.

Διαβάστε ακόμα:

Οδηγούμε το πανίσχυρο Toyota GR Yaris των 261 ίππων

Αποκλειστικό: Η Toyota Celica επιστρέφει