Αυτό το VW Jetta παίρνει το βραβείο της πιο «Troll Αγγελίας της Χρονιάς» (photos)


Το γερμανικό μοντέλο δεν φέρει ούτε κάποιον "τουμπανιασμένο" κινητήρα, ούτε κάποιο bodykit. Παρ'όλα αυτά κατάφερε να γίνει viral στο Marketplace του Facebook για εντελώς... διαφορετικούς λόγους. 

  • 2/2/2022

Τις τελευταίες μέρες έχει γίνει viral στο διαδίκτυο μία αγγελία που είναι αναρτημένη στο Marketplace του Facebook μέσα από την οποία τίθεται προς πώληση ένα… ξεχωριστό Volkswagen Jetta του 2005.  Μην βιαστείτε… Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν φέρει ούτε κάποιον βελτιωμένο κινητήρα, ούτε κάποιο bodykit που κάνει πιο συμπαγή την εμφάνισή του.

Το στοιχείο που κλέβει τις εντυπώσεις είναι οι καθρέφτες φορτηγού που αποφάσισε να του «φορέσει» ο εκκεντρικός ιδιοκτήτης του. Πρόκειται φυσικά για μία «παρέμβαση» για την οποία δεν μπορούμε να σκεφτούμε τη λογική με την οποία σκέφτηκε ο κάτοχος του γερμανικού μοντέλου.

Και αυτό δεν είναι το μόνο παράξενο χαρακτηριστικό. Την ίδια στιγμή στο παρμπρίζ υπάρχει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ αυτοκόλλητο που γράφει… «παρμπίζ» (windshield) για όσους δυσκολεύονται να το καταλάβουν. Παράλληλα, στις φωτογραφίες που έχουν ανέβει παρουσιάζεται ένα χαμένο μπουλόνι σε μία απ’ τις ζάντες καθώς και η ρεζέρβα η οποία έχει πάρει τη θέση ενός εκ των τροχών, η τύχη του οποίου αγνοείται. Αυτό είναι που λέμε… επιθετικό marketing.

Μέσα απ' την περιγραφή αναφέρεται πως το όχημα έχει «γράψει» 489.000 km, ενώ όσοι υποψήφιοι αγοραστές «κολλάνε» με τους καθρέφτες ο ιδιοκτήτης τούς ενημερώνει πως στον χώρο αποσκευών υπάρχουν και οι εργοστασιακοί, για να τους αντικαταστήσουν εφόσον το θελήσουν.

Επίσης ο κάτοχος, προς τιμήν του, αναφέρει ότι όποιος αγοράσει το όχημα θα πρέπει να πάει άμεσα στο συνεργείο αφού υπάρχει μια μικρή- τόσο δα- διαρροή στο ψυγείο. Όσοι έχουν δελεαστεί με όλα αυτά και ενδιαφέρονται πραγματικά για το VW Jetta μπορούν να το κάνουν δικό τους με μόλις 3.200 δολάρια.