ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2019: Όλες οι πρεμιέρες της έκθεσης με ένα κλικ!


Περισσότερες από 30 πρεμιέρες φιλοξενεί η έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2019» που άνοιξε τις πύλες της στον πρώην Δυτικό Αερολιμένα Ελληνικού. Γνωρίστε τα μοντέλα που πρωταγωνιστούν μέσα από το πλούσιο ρεπορτάζ του CAR AND DRIVER.

  • 14/11/2019

Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Oι πύλες της μεγαλύτερης και πληρέστερης έκθεσης αυτοκινήτου που έχει φιλοξενήσει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια άνοιξαν αποκαλύπτοντας περισσότερες από 20 πανελλαδικές πρεμιέρες.

Περισσότερα από 20 μοντέλα που διεκδικούν μια θέση σε μια αγορά η οποία ανακάμπτει, επιχειρώντας ταυτόχρονα να ακολουθήσει την… τάση εξηλεκτρισμού που εξαπλώνεται με ταχύτατο ρυθμό σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη.

Από την εκθεσιακή σάλα της Αυτοκίνησης 2019 δεν λείπουν, λοιπόν, οι αμιγώς ηλεκτροκίνητες και plug-in υβριδικές προτάσεις ούτε φυσικά και εκείνες που πρόκειται να μας απασχολήσουν το αμέσως επόμενο διάστημα εκπροσωπώντας την «παλαιά φρουρά» της αυτοκίνησης.

Δεν λείπουν φυσικά και τα μεγάλα φαβορί της ελληνικής αγοράς, προεξέχοντος του νέου VW Golf, το οποίο μετρά πλέον οκτώ γενιές και περισσότερα από 40 εκατομμύρια πωλήσεων.

Τα νέα Renault Clio, Peugeot 208 και Opel Corsa είναι εκείνα που θα κονταροχτυπηθούν για την κορυφή μιας κατηγορίας που απειλείται ευθέως από την επέλαση των μικρών SUV.