"ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019": Ωράριο, τιμές εισιτηρίων, ποιες εταιρίες συμμετέχουν


Mε 150 νέα μοντέλα, καινοτόμες τεχνολογίες αλλά και 32 πανελλαδικές πρεμιέρες η έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019».

  • 9/11/2019

Η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019» ανοίγει τις πύλες της στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού από το Σάββατο 9 Νοεμβρίου μέχρι την Κυριακή 17 Νοεμβρίου. Με την υποστήριξη του Σ.Ε.Α.Α. όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα προβάλλει στους Έλληνες φίλους της Αυτοκίνησης την εξέλιξη της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας με πολλά νέα μοντέλα σε όλες τις κατηγορίες.

Οι εταιρίες που συμμετέχουν στη φετινή έκθεση είναι οι ALFA ROMEO, BMW, DACIA, DS AUTOMOBILES, FIAT, FORD, HYUNDAI, JEEP, KIA, MAZDA, MERCEDES-BENZ, MINI, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, SEAT, SKODA, SMART, SUBARU, VOLKSWAGEN και VOLVO.

Η ηλεκτροκίνηση, η αυτόνομη οδήγηση και τα υβριδικά, σύντομα θα αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά των μελλοντικών μοντέλων που δε θα αργήσουν να κυκλοφορήσουν και είναι στοιχεία που είναι παρόντα στην φετινή έκθεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πραγματοποιούνται 32 πανελλαδικές πρεμιέρες αριθμός-ρεκόρ και μοναδικός πόλος έλξης. Παράλληλα η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019» είναι αναβαθμισμένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αφού έχει προστεθεί εκθεσιακός χώρος και τέντα ευρωπαϊκών προδιαγραφών 2.200 τ.μ. για να καλύψει περισσότερες συμμετοχές. Επίσης οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν τη δυνατότητα να κάνουν και δωρεάν test drive στους χώρους του πρώην αεροδρομίου.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης  είναι :

Δευτέρα-Παρασκευή : 15.00-21.00 και Σάββατο-Κυριακή : 10.00-21.00. 

Οι τιμές εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής:

Γενική Είσοδος : 8 €

Μειωμένο Εισιτήριο : 5€ (ΑμεΑ, πολύτεκνοι, άνεργοι, φοιτητές, παιδιά 12-18 ετών)

Παιδιά κάτω των 12 ετών : Δωρεάν (Απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας και αντίστοιχου δικαιολογητικού για τα εκπτωτικά εισιτήρια).

Το Car and Driver συμμετέχει στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019» με δικό του περίπτερο για να γιορτάσει μαζί σας τα 30 χρόνια του στην Ελλάδα, με πολλές εκπλήξεις.