Αυτός ο 75χρονος έκανε το όνειρό του πραγματικότητα με ένα Nissan GT-R (video)


Ο κύριος Barry, ετών 75, κατάφερε να κάνει ένα όνειρο ζωής πραγματικότητα: να ξεπεράσει τα 320 km/h με ένα αναβαθμισμένο Nissan GT-R.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: Stefan Kotze Media
  • 7/9/2022

Γνωρίστε τον κύριο Barry. Αυτός ο 75χρονος διαφέρει κάπως από τους συνομηλίκους του, κάτι που θα διαπιστώσει κανείς και στο παρακάτω βίντεο.

Λατρεύει τα αυτοκίνητα και την ταχύτητα. Το κανονικό του όχημα ένα ένα «ταπεινό» Honda Civic, αλλά το όνειρό του ήταν πάντα να πάει γρήγορα, πολύ γρήγορα.

Όλα ξεκίνησαν περίπου πριν από 50 χρόνια, όταν είδε μία Porsche 911 να κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα, και μαγεύτηκε από το θέαμα (και τον ήχο). Και από τότε, ήθελε κι αυτός να πατήσει το γκάζι στο πάτωμα και να φύγει μακριά.

Με το εν λόγω Nissan GT-R των 1.216 PS, ο κύριος Barry μπόρεσε τελικά να πραγματοποιήσει το όνειρό του. Δεν γνωρίζουμε όλες τις αναβαθμίσεις που εισήχθησαν στο αυτοκίνητο, παρά μόνο ότι ο κινητήρας του είναι πλήρως ανακατασκευασμένος, από τον στρόφαλο ως τα turbo, ενώ για να αντέξει την αυξημένη ιπποδύναμη, γνώρισε αλλαγές και στο σύστημα μετάδοσης.

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα στο Upington International Airport, στη Νότια Αφρική. Στον μεγάλο αεροδιάδρομο, ο συμπαθέστατος κύριος Barry έβγαλε από μέσα του αυτό που ήθελε τόσα χρόνια να κάνει, φτάνοντας τα 351 km/h.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή:  Stefan Kotze Media