Βεντέτα ανάμεσα σε Elon Musk και Bill Gates για τα μάτια μιας Porsche


Ο Bill Gates, ένας από τους συνιδρυτές της Microsoft, αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι αγόρασε μια Porsche Taycan, προκαλώντας την αντίδραση του Elon Musk.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 19/2/2020

Ο κ. Elon Musk, Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla εκφράστηκε αρνητικά για τον κ. Bill Gates, ένας από τους συνιδρυτές της Microsoft και πρώην Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος αυτής, επειδή ο τελευταίος είπε σε συνέντευξή του ότι αγόρασε μια Porsche Taycan αντί κάποιο μοντέλο της Tesla.

O κ. Gates ρωτήθηκε για το τι πρέπει να γίνει για να αντιμετωπιστεί η κλιματική αλλαγή και –μεταξύ άλλων– αναφέρθηκε και στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Τότε, ο κ. Gates αποκάλυψε ότι πρόσφατα απέκτησε μια Porsche Taycan και όχι κάποιο μοντέλο της Tesla επειδή τα αυτοκίνητά της έχουν μικρότερη αυτονομία από το γερμανικό μοντέλο. Επίσης, επισήμανε ότι του αρέσει πολύ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πρέπει να πω ότι είναι ένα αυτοκίνητο που κοστίζει ακριβά αλλά είναι πολύ πολύ cool. Είναι το πρώτο μου ηλεκτρικό αυτοκίνητο και το ευχαριστιέμαι πολύ».

Όταν το έμαθε αυτό ο κ. Musk απάντησε μέσω κοινωνικού δικτύου, χαρακτηρίζοντας τον κ. Gates «υποτονικό». Συγκεκριμένα, έγραψε: «Για να είμαι ειλικρινής, οι συνομιλίες μου με τον Gates είναι υποτονικές».