Βενζίνη: Στα 2,15 ευρώ το λίτρο η τιμή της βενζίνης στην Αττική - Δείτε live τις τιμές!


Η τιμή της αμόλυβδης βενζίνης ήδη ξεπέρασε τα 2,0 ευρώ το λίτρο σε πολλά πρατήρια της Αττικής αυτή την εβδομάδα και το ράλι ανόδου φαίνεται να μην έχει τελειωμό. Δείτε τις τιμές στα πρατήρια όλης της χώρας.

  • 10/3/2022

Η μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης των 95 οκτανίων σε όλη την επικράτεια πλέον έχει ξεπεράσει τα 2,0 ευρώ το λίτρο και το diesel βρίσκεται ήδη κατά μέσο όρο στο 1,980 ευρώ στα περισσότερα πρατήρια της χώρας. Η παρακάτω φωτογραφία είναι από πρατήριο στα βόρεια προάστια της Αθήνας, όπου βλέπουμε την τιμή της αμόλυβδης βενζίνης να αγγίζει τα 2,15 ευρώ ανά λίτρο.  

Χθες ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων, Γιώργος Ασμάτογλου, μιλώντας στον ΑΝΤ1 έκανε την εκτίμηση ότι η τιμή της βενζίνης μπορεί να φτάσει τα 2,5 ευρώ το λίτρο μέχρι το τέλος αυτής ή της επόμενης εβδομάδας.  

Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και η συνεχιζόμενη πολεμική σύρραξη με θύματα πολλούς αμάχους έχει προκαλέσει ένα ντόμινο στην παγκόσμια αγορά και το ράλι των διεθνών τιμών των καυσίμων που φαίνεται να μην έχει τελειωμό. Ενδεικτικά, η τιμή του πετρελαίου brent έφθασε την Τρίτη τα 132 δολάρια το βαρέλι, ενώ τώρα βρίσκεται στα 127.

Δείτε τις τιμές των καυσίμων σε όλη την Ελληνική Επικράτεια από το Παρατηρητήριο Τιμών Υγρών Καυσίμων του Υπουργείου Ανάπτυξης στο site fuelprices.gr