Best of: Τα κορυφαία render που είδαμε αυτή την εβδομάδα (photos-videos)


Από το "τουμπανιασμένο" bodykit της νέας Ford Mustang μέχρι το θρυλικό Polski Fiat 126p, έτσι όπως δεν το έχετε ξαναδεί. 

  • 2/10/2022

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι ταλαντούχοι σχεδιαστές τριγυρνάνε στα... μονοπάτια του διαδικτύου και καταπιάνονται με τα αυτοκίνητα. Το βασικό τους πλεονέκτημα σε σχέση με τους designers που δουλεύουν στην αυτοκινητοβιομηχανία είναι ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως περιορισμός στις δημιουργίες τους.

Αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να παρουσιάζουν ξεχωριστές προτάσεις (rendering) σπάζοντας τους κανόνες και φτάνοντας σε ένα αποτέλεσμα που συνήθως προκαλεί θαυμασμό. Τα έργα αυτών των σχεδιαστών εμφανίζονται εσχάτως σαν... μανιτάρια οπότε αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε τα κορυφαία που είδαμε αυτή την εβδομάδα και να τα παρουσιάσουμε.

BMW M2

 

Η αποκάλυψη της νέας BMW M2 έχει μπει στην τελική ευθεία, με την επίσημη παρουσίαση να έχει προγραμματιστεί για την 11η Νοεμβρίου. Μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή ο designer Taehee Tim Lee μάς "σερβίρει" τη δική του εκδοχή η οποία κουβαλάει πολλά cabron κομμάτια και, μεταξύ μας, δεν αναμένεται να έχει πολλά κοινά με το επίσημο μοντέλο.

PORSCHE 718 BOXSTER EV

Οι δραστήριοι designers του kolesa.ru αδημονούν για την τον εξηλεκτρισμό της Porsche 718 Boxster όπου θα αποτελέσει ένα από τα βήματα της εταιρείας προς τον μηδενισμό των εκπομπών άνθρακα. Φήμες λένε ότι το μοντέλο θα το δούμε επισήμως το 2026.

MERCEDES-BENZ E-500

Ένα περίεργο "πάντρεμα" θέλησε να κάνει ο σχεδιαστής Marouane Bembli (γνωστός και ως The Sketch Monkey) συνδυάζοντας το κλασικό αμάξωμα της Mercedes E-500 του 1991 με σύγχρονα στοιχεία από τα σημερινά εξηλεκτρισμένα μοντέλα της φίρμας. Μάλιστα, μπορείτε να δείτε τον τρόπο με τον οποίο έφτασε στο τελικό αποτέλεσμα μέσα από το παρακάτω video.

 

FORD MUSTANG

Μόλις πριν από λίγες ημέρες η Ford παρουσίασε τη νέα γενιά της Mustang και ήδη οι βελτιωτικοί οίκοι της Αμερικής τρίβουν τα χέρια τους και περιμένουν να βγει στην αγορά για να δουν που μπορούν να την φτάσουν. Μάλιστα ο οίκος Fathouse Perfomance από την Indiana προχώρησε στην παρουσίαση ενός render που αποτυπώνει ανάγλυφα τις προθέσεις του.

 

POLSKI FIAT 126P

 

H “Polksi” έκδοση του θρυλικού Fiat 126 ήταν μία πρόταση που έγινε ανάρπαστη στην ανατολική Ευρώπη τη δεκαετία του '70. Ακόμα και σήμερα έχει φανατικούς οπαδούς αφού το αυτοκίνητο έχει περάσει από τη συλλογή τόσο του ηθοποιού Tam Hanks όσο και του παρουσιαστή του Carwow Mat Watson. Κάπως έτσι ο σχεδιαστής PistonZero δημιούργησε ένα ψηφιακό bodykit "απογειώνοντας" την εμφάνισή του.