Best seller στα ηλεκτρικά το Nissan LEAF


Οι πωλήσεις του Nissan LEAF σε παγκόσμιο επίπεδο σημείωσαν αύξηση 10%. Το αμιγώς ηλεκτροκίνητο Nissan παρουσίασε σημαντική βελτίωση στις πωλήσεις του σε αγορές, που τα αυτοκίνητα αυτού του τύπου είναι δημοφιλή, όπως στην Ιαπωνία, στην -υπόλοιπη- Ευρώπη και στις ΗΠΑ. 

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: NISSAN
  • 24/4/2018

Το αμιγώς ηλεκτροκίνητο Nissan παρουσίασε σημαντική βελτίωση στις πωλήσεις του σε αγορές, που τα αυτοκίνητα αυτού του τύπου είναι δημοφιλή, όπως στην Ιαπωνία, στην -υπόλοιπη- Ευρώπη και στις ΗΠΑ. Μάλιστα, οι ιθύνοντες της ιαπωνικής εταιρείας περιμένουν περαιτέρω αύξηση, αφού το LEAF έχει αποκτήσει όλο και πιο πολλούς φίλους. Ταυτόχρονα, θα πωλείται σε ακόμα περισσότερες αγορές, αφού στις ήδη γνωστές έχουν προστεθεί κι άλλες από τις περιοχές τις Λατινικής Αμερικής, της Ασίας και της Ωκεανίας.

Σημειώνουμε πως το οικονομικό έτος 2017 πουλήθηκαν 54.451 Nissan LEAF, δηλαδή περισσότερα κατά 15% μοντέλα σε σχέση με τα 47.423 του 2016. Για πρώτη φορά είχαν πουληθεί περισσότερα από 320.000 LEAF το 2010, την πρώτη χρονιά διάθεσής του προς πώληση. Το ηλεκτροκίνητο μοντέλο της Nissan είναι διαθέσιμο σε 51 αγορές και διαθέτει άφθονες τεχνολογίες, όπως η αυτόνομη τεχνολογία οδήγησης ProPILOT.

Το LEAF θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό στην Αργεντινή, στην Αυστραλία, στη Βραζιλία, στη Χιλή, στην Κίνα, στην Κολομβία, στην Κόστα Ρίκα, στον Ισημερινό, στο Χονγκ Κονγκ, στη Μαλαισία, στη Νέα Ζηλανδία, στο Πουέρτο Ρίκο, στη Σιγκαπούρη, στη Νότια Κορέα, στην Ταϊλάνδη και στην Ουρουγουάη. Στην Ελλάδα αναμένεται τον ερχόμενο Μάιο!