BMW 3 CABRIO: Mε μεταλλική ηλεκτρικά ανοιγόμενη οροφή


H ανοιχτή εκδοχή της νέας Σειράς 3 της BMW που θα έρθει στην αγορά την άνοιξη θα είναι το πρώτο μοντέλο της γερμανικής εταιρείας που διαθέτει μεταλλική ηλεκτρικά ανοιγόμενη οροφή, υποκύπτοντας και αυτή σε μία λύση που τείνει να γίνει καθολικά αποδεκτή στην αγορά
  • 15/1/2007

H ανοιχτή εκδοχή της νέας Σειράς 3 της BMW που θα έρθει στην αγορά την άνοιξη θα είναι το πρώτο μοντέλο της γερμανικής εταιρείας που διαθέτει μεταλλική ηλεκτρικά ανοιγόμενη οροφή, υποκύπτοντας και αυτή σε μία λύση που τείνει να γίνει καθολικά αποδεκτή στην αγορά.

Mάλιστα η BMW είναι η πρώτη που υιοθετεί αυτό τον τύπο οροφής στη συγκεκριμένη κατηγορία σε σχέση με τους άμεσους ανταγωνιστές της, Audi και Mercedes, που έχουν ήδη ανακοινώσει πως τόσο το επόμενο A4 Cabrio όσο και η CLK Cabrio θα επιμείνουν στην υφασμάτινη οροφή.

H BMW είναι από τις εταιρείες που δίνουν μεγάλο βάρος στο σωστό ζύγισμα των μοντέλων της και στην οδηγική ευχαρίστηση που προσδίδουν τα χαρακτηριστικά της πίσω κίνησης. H μεγαλύτερη παραχώρηση φαίνεται να είναι η μείωση του χώρου αποσκευών από 350 σε 210 λίτρα όταν η οροφή είναι ανοιχτή.

Aπό την άλλη πλευρά, τόσο οι 218 ή οι 306 ίπποι των 325i και 335i, που θα είναι διαθέσιμες κατά το λανσάρισμα, όσο και οι 170 ή οι 272 των 320i και 330i αντίστοιχα που αναμένεται να ακολουθήσουν, υπόσχονται ατέλειωτες ώρες διασκέδασης σε μία από τις ομορφότερες BMW των τελευταίων ετών.