BMW M3 Touring: Αυτή είναι η «Μυστική Συνταγή» της νέας πρότασης (video)


Η BMW M κάλεσε τον επικεφαλής του τμήματος Driving Dynamics να μιλήσει για τα στοιχεία που κάνουν ξεχωριστή την πρώτη M3 Touring στην ιστορία.

  • 26/4/2022

Οι fans της σειράς M της BMW το ζητούσαν καιρό και η εταιρεία δεν τους χάλασε το χατίρι. Η πρώτη BMW M3 Touring είναι έτοιμη να αποκαλυφθεί και σε αυτό το πλαίσιο ο κατασκευαστής δημοσίευσε video όπου γίνεται μια λεπτομερής ανάλυση στα χαρακτηριστικά που θα συνοδεύουν τη νέα πρόταση από τον επικεφαλής του τμήματος Driving Dynamics, Klaus Huber.

To video φέρει τον τίτλο The Secret Recipe (Η Μυστική Συνταγή) και μέσα στα 9:53 που διαρκεί ο Γερμανός παρουσιάζει τα στοιχεία που κάνουν ξεχωριστό το αυτοκίνητο ενώ παράλληλα τονίζει πόσο υπερήφανος είναι με το τελικό αποτέλεσμα.

Η βάση πάνω στην οποία δούλεψαν οι μηχανικοί ήταν η απλή Σειρά 3 Touring προχωρώντας σε μια σειρά μετατροπών ώστε να μπορέσει το αυτοκίνητο να τα βγάλει πέρα με τον 6κύλινδρο κινητήρα των 3 λίτρων με τα διπλά turbo που αποδίδει 503 PS και 600 Νm ροπής. Όλη αυτή η δύναμη περνάει και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός 8τάχυτου αυτόματο κιβωτίου.

Πρώτη φορά που μάθαμε για την πρόθεση της BMW να προσθέσει μια νέα έκδοση αμαξώματος στην6η γενιά της M3 ήταν τον Αύγουστο του 2020 και στόχος είναι όταν βγει στην αγορά να ανταγωνιστεί προτάσεις όπως την Mercedes-AMG C 63 ή ταAudi RS4 και RS6.

Η BMW δεν έκανε γνωστό πότε ακριβώς θα αποκαλύψει το νέο μοντέλο ωστόσο βλέποντας κανείς την πρόοδο που έχει γίνει δεν είναι απίθανο να την γνωρίσουμε μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες.

Δείτε το video που δημοσίευσε η BMW με την M3 Touring…

Πηγή: YouTube/ BMW M