BMW M3 Touring: Δείτε από τη θέση του οδηγού το άπιαστο ρεκόρ στο Nurburgring (video)


Λίγο πριν από την επίσημη αποκάλυψη η BMW μάς δίνει την ευκαιρία να «μπούμε» μέσα στη νέα M3 Touring και να την δούμε να τρέχει στα κόκκινα κατεβάζοντας στην ευθεία της «Πράσινης Κόλασης» 290 km/h.

  • 19/6/2022

Πριν από λίγες ημέρες η BMW μας ενημέρωσε για την κατάρριψη ενός σημαντικού ρεκόρ στην πίστα του Nurburgring με την επερχόμενη Μ3 Touring να κάνει… σμπαράλια την επίδοσης της Mercedes-AMG E63 S που το 2017 είχε σταματήσει το χρονόμετρο στo 7:45.

Η νέα πρόταση των Βαυαρών, η οποία θα αποκαλυφθεί επισήμως στο Φεστιβάλ Ταχύτητας στο Goodwood στις 23/6, έγραψε χρόνο 7:35.06 στη διαδρομή των 20,832 km και έτσι έγινε το πιο γρήγορο εργοστασιακό station wagon που έχει τρέξει στην «Πράσινη Κόλαση».

Στο παρακάτω video μπορείτε να «μπείτε» στη θέση του οδηγού και να δείτε το γερμανικό αυτοκίνητο να κινείται στα κόκκινα ενώ στη μεγάλη ευθεία άγγιξε οριακά τα 290 km/h.

Η BMW δεν έχει αποκαλύψει τεχνικές λεπτομέρειες της νέας M3 Touring ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κάτω από το καπό βρίσκεται ένας 6κύλινδρος twin-turbo κινητήρας των 3,0 λίτρων που αποδίδει περισσότερους από 500 PS και 650 Nm ροπής.

Δείτε το video…