BMW M4 2020: Αποκάλυψη τώρα για τη brutal... Γερμανίδα!


Λίγο μετά την πρεμιέρα της νέας Σειράς 4 έρχεται και η ώρα της αποκάλυψης για τη κορυφαία της έκδοση.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: Reddit
  • 5/6/2020

Μέχρι να φτάσει η επίσημη στιγμή της διαδικτυακής παρουσίασης μπορείτε να δείτε τις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο μέσω του Reddit και μας αποκαλύπτουν μια Μ4 σε χρώμα γκρι και με την μάσκα να είναι ολόμαυρη. Ένας συνδυασμός που δημιουργεί ένα πολύ δυνατό και brutal χαρακτήρα που ταιριάζει στο εκρηκτικό στιλ του αυτοκινήτου.

Στον προφυλακτήρα οι εισαγωγές του αέρα είναι μεγαλύτερες ώστε να υπάρχει η καλύτερη δυνατή ψύξη για τα φρένα, ενώ αν παρατηρήσετε καλύτερα την εικόνα θα διακρίνετε πως το καπό έχει ένα νεύρο στην μέση και δύο ανάγλυφα δεξιά και αριστερά. Επίσης από το bimmerpost μας έρχεται και μια ακόμη φωτογραφία που δείχνει την μάσκα με το σχετικό λογότυπο ισχύος.

Η οποία ισχύς θα προέρχεται από τον αναβαθμισμένο twin-turbo εξακύλινδρο S58 χωρητικότητας 3,0 lt που λογικά θα αποδίδει περίπου 475 ίππους στην στάνταρ έκδοση και περίπου 510 στην Competition. Η νέα M4 θα είναι τετρακίνητη αλλά όπως και στην Μ5 θα υπάρχει επιλογή προγράμματος μεταφοράς της ροπής στον πίσω άξονα.