BMW: Μ Performance Parts για την 3άρα Touring και την 8 Grand Coupe


Για ένα πιο σπορτίφ look των μοντέλων της η BMW διαθέτει τα M Performance Parts, στα οποία το ανθρακόνημα έχει την τιμητική του.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 26/6/2019

Ακόμα δεν πρόλαβαν να παρουσιαστούν και ήδη η BMW παρουσίασε M Performance Parts τόσο για την έκδοση στέισον της νέας σειρά 3 όσο και για την επίσης νέα 8 Grand Coupe. Για την τελευταία υπάρχουν  μια σειρά στοιχείων, όπως μάσκα, καπάκια καθρεφτών και θυρίδες εξαερισμού από ανθρακόνημα, ενώ οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ζάντες 20 ιντσών με δύο διαφορετικά φινιρίσματα.

Για το εσωτερικό υπάρχει διαθέσιμο ένα σπέσιαλ Μ τιμόνι με επένδυση από αλκαντάρα και προαιρετικά και με στοιχεία από ανθρακόνημα, μεταλλικά πεντάλ, ειδικά σχεδιασμένα πατάκια και προβολείς LED στις πόρτες με εναλλασσόμενα μοτίβα να προβάλλονται στην άσφαλτο. Το πακέτο μπορεί να περιλαμβάνει και σπορ φρένα με μεγαλύτερους και διάτρητους δίσκους καθώς και τετραπίστονες αλουμινένιες δαγκάνες μπροστά.

Καπάκια εξωτερικών καθρεφτών από ανθρακόνημα είναι διαθέσιμα και για την 3άρα Touring, μαζί με έναν διαχύτη από το ίδιο υλικό, καθώς και ένα πίσω σπόιλερ, μαρσπιέ και μια φωτιζόμενη μάσκα. Βελτιωμένα φρένα υπάρχουν και εδώ μαζί με ζάντες 18 ιντσών, ενώ όπως και για την 8 Grand Coupe έτσι και εδώ υπάρχει τιμόνι M Performance αλλά και επιλογέας, πατάκια και μεταλλικά πεντάλ. 

Τέλος παρουσιάστηκαν και κάποια αξεσουάρ για τη X1, όπως μια μάσκα σε γυαλιστερό μαύρο, 20άρες ζάντες, τιμόνι M Performance και κάποια στοιχεία από ανθρακόνημα.