BMW Σειρά 3: Ακόμα πιο κοντά στην πλήρη αποκάλυψη του facelift (video-photos)


H ΒΜW έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser video στο οποίο αποκαλύπτει το «φρεσκάρισμα» της έβδομης γενιάς της Σειράς 3, προκειμένου να συνεχίσει δυναμικά την εμπορική της πορεία.

  • 17/5/2022

H ίδια η BMW πριν από λίγες ώρες μέσα από τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκάλυψε πως η παρουσίαση της facelift έκδοσης της Σειράς 3 είναι πιο κοντά από ποτέ. 

Μάλιστα η συγκεκριμένη δημοσίευση συνοδεύτηκε και από ένα σύντομο video στο οποίο όμως η χαμηλή φωτεινότητα δεν επιτρέπει να έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα του μοντέλου. Το μόνο που μπορεί να διακρίνει κανείς είναι τον νέο σχηματισμό των μπροστινών φωτιστικών σωμάτων.

Από εκεί και πέρα η γρίλια δείχνει να διατηρεί νορμάλ αναλογίεςς και να μην μεγεθύνεται αισθητά όπως έχουμε δει σε άλλα μοντέλα που αποκαλύφθηκαν πρόσφατα. Πρόκειται για μία εξέλιξη που θα δουν με καλό μάτι αρκετοί φίλοι της BMW οι οποίοι δεν «τρελάθηκαν» με τη συγκεκριμένη σχεδιαστική επιλογή, μεταξύ των οποίων και ο πρώην σχεδιαστής της Frank Stephenson.

Λίγες ώρες πριν από το teaser που δημοσίευσε η BMW, μια σειρά από leak φωτογραφίες κυκλοφόρησαν από την Κίνα σε μια προσπάθεια να μας δώσουν πλήρη πρόσβαση στο επερχόμενο facelift. Σε αυτές εμφανίζεται ένα αυτοκίνητο το οποίο βασίζεται στην έκδοση 325 Li με το μακρύ μεταξόνιο που είναι διαθέσιμο στην Ασία.

Μέσα από τις εικόνες μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη ιδέα σχετικά με της σχεδιαστικές αλλαγές που θα δούμε στη νέα πρόταση και οι οποίες επικεντρώνονται κυρίως στο μπροστινό προφυλακτήρα, με τις επιρροές από τη BMW i3 να είναι κάτι περισσότερο από εμφανείς.

Κανείς ωστόσο δεν μπορεί να είναι σίγουρος αν το συγκεκριμένο πακέτο φωτογραφιών αντιστοιχούν στο μοντέλο που θα δούμε στην Ευρώπη ή αν αφορά μια έκδοση που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην ασιατική χώρα. Περισσότερα θα γνωρίζουμε όταν η BMW προχωρήσει στην πλήρη αποκάλυψη, κάτι που δεν φαίνεται να αργεί σύμφωνα με την ανακοίνωση των Βαυαρών.

Πηγή: avlolante.it