BMW Σειρά 7: Τα θετικά και τα αρνητικά σύμφωνα με τον Frank Stephenson (video)


Περιέργως η κριτική του Αμερικανού designer ήταν πολύ πιο ήπια σε σχέση με ότι που μας έχει συνηθίσει, ξεχωρίζοντας αρκετά σημεία στη πρόταση των Βαυαρών.

  • 16/5/2022

Ο Frank Stephenson είναι ένας σχεδιαστής με λαμπρό βιογραφικό που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει «μακροβούτι» στον κόσμο του YouTube, ανεβάζοντας videos στα οποία ασκεί κριτική στις εταιρείες για τις σχεδιαστικές τους προσεγγίσεις.

Ο δυναμικός χαρακτήρας σε συνδυασμό με τις πλούσιες γνώσεις μάς έχουν προσφέρει μια σειρά από απολαυστικά videos στα οποία…. σφάζει με το γάντι νέες προτάσεις. Ένα από αυτά αφορούσε και το Concept XM της BMW.

Στο τελευταίο του video ωστόσο εμφανίστηκε πιο ήπιος σε σχέση με αυτό που μας έχει συνηθίσει, εντοπίζοντας πολλά θετικά στοιχεία στη νέα BMW Σειρά 7 που παρουσίασαν οι Βαυαροί, με κορυφαίο από αυτά το "νεύρο" που ξεκινάει από τα μπροστινά φωτιστικά σώματα και καταλήγει στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Αφού ξεκινάει καταγράφοντας τις θετικές εντυπώσεις του, στη συνέχεια βγαίνει από μέσα του ο Stephenson που όλοι… αγαπάμε και τα βάζει με την μπροστινή γρίλια και το υπερβολικά τεράστιο μέγεθός της. Παράλληλα καταγράφει την επιθυμία του για ενσωμάτωση των δύο διαφορετικών τμημάτων των μπροστινών φωτιστικών σωμάτων.

Δείτε την ανάλυση του Stephenson στο παρακάτω video…