BMW Vs Toyota: Η νέα Supra ξεγυμνώνει την παντοκρατορία των SUV (Video)


Μια φαινομενικά άνιση μάχη ανάμεσα σε ένα θεόρατο SUV και δύο ιαπωνικά sportscars εξελίσσεται σε ντέρμπυ, ανατρέποντας τα προγνωστικά.

  • 28/1/2020

Υπό άλλες συνθήκες η σύγκριση ενός SUV με το μέγεθος της BMW X7 με οποιοδήποτε sportscar αυτού του πλανήτη θα φάνταζε ανούσια, μόνον που η θεαματική, ομολογουμένως, πρόοδος που έχει σημειώσει η εν λόγω κατηγορία οχημάτων αφήνει πια κάθε ενδεχόμενο ανοικτό.

Aυτό τουλάχιστον αποδεικνύει και η άτυπη κόντρα ανάμεσα στο θεόρατο βαυαρικό SUV και τα δύο sportscar της Toyota τα ευελπιστούν να επαναφέρουν την ιαπωνική φίρμα στον ίσιο δρόμο.

Ο λόγος για το ήδη γνωστό Toyota GT86 και τη νέα εκδοχή της Toyota Supra, η οποία μάλιστα συνδέεται στενά με τους Γερμανούς, διαθέτοντας κοινό πλαίσιο και κινητήρες με την BMW Z4.  

Φυσικά η BMW X7 που κλήθηκε να αντιμετωπίσει τα δύο ιαπωνικά sportscar δεν είναι τυχαία αλλά η κορυφαία, μέχρι και σήμερα, εκδοχή της η οποία εφοδιάζεται με έναν διπλά υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα χωρητικότητας 4,0 λίτρων και απόδοσης 530 ίππων.

Ως εκ τούτου το γεγονός ότι ένα υπέρβαρο και ανοικονόμητο SUV κατάφερε να κερδίσει το Toyota GT86, σημειώνοντας ταχύτερο γύρο ίσως να μην αποτελεί έκπληξη, τι γίνεται όμως όταν στην εξίσωση μπει η νεόκοπη και πολλά υποσχόμενη Supra.

Η απάντηση στο ερώτημα του ενός εκατομμυρίου δολαρίων στο video που ακολουθεί.