BMW X1 και X2 με όφελος έως 12.500 ευρώ


Η απόκτηση της BMW X1 ή BMW X2 γίνεται πιο δελεαστική από ποτέ με αποδοτικούς κινητήρες 1.500 κ.εκ. βενζίνης και diesel, προνομιακά πακέτα εξοπλισμού, ευέλικτες επιλογές χρηματοδότησης.

  • 18/2/2021

Η απόκτηση της BMW X1 ή BMW X2 γίνεται πιο δελεαστική από ποτέ με αποδοτικούς κινητήρες 1.500 κ.εκ. βενζίνης και diesel, προνομιακά πακέτα εξοπλισμούευέλικτες επιλογές χρηματοδότησης και ολοκληρωμένη κάλυψη στις υπηρεσίες συντήρησης και οδικής προστασίας.

Αναλυτικά προσφέρονται τα παρακάτω οφέλη για τα δύο μοντέλα:

1.  Όφελος έως €12.500.

Όφελος έως και €12.500 από τα πλούσια πακέτα εξοπλισμού xLine AdvancedConnected & Connected Advanced της BMW X1 και M Sport Advanced της BMW X2.

2.  4,9% επιτόκιο και δόση €239/μήνα.

Ευκολία απόκτησης με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα ALL INCLUSIVE της BMW Financial Services.

Με 4,9% επιτόκιοδόση €239/μήνα* και 4 χρόνια άτοκη ασφάλιση.

3.  10 χρόνια Mobile Care .

Το BMW Mobile Care * φροντίζει στις έκτακτες περιπτώσεις ώστε ο οδηγός μιας BMW να απολαμβάνει την οδήγηση, την ασφάλεια και την άνεση σε κορυφαίο επίπεδο.

Με την απόκτηση της BMW X1 ή BMW X2 οι πελάτες λαμβάνουν δωρεάν υπηρεσίες οδικής προστασίας για 2 χρόνια οι οποίες μπορούν να ανανεωθούν αυτόματα έως και 10 χρόνια (ισχύουν όροι και προϋποθέσεις).

4.  5 χρόνια BMW Service Deals.

Mαζί με την BMW X1 ή BMW X2, διατίθεται προαιρετικά το πρόγραμμα συντήρησης BMW Service Inclusive σε προνομιακή τιμή για τα επόμενα 5 χρόνια προσφέροντας ξεγνοιασιά από τα έξοδα συντήρησης, επιθεώρησης ή και αντικατάστασης των αναλώσιμων υλικών.

5.  3 χρόνια ασφάλεια ελαστικών.

Με την αγορά της νέας BMW X1 ή BMW Χ2, παρέχεται δωρεάν ασφάλιση ελαστικών για 36 μήνες από την ημερομηνία ταξινόμησης του αυτοκινήτου.