BMW XM: Νέο teaser για το SUV των Γερμανών (video)


Λίγο πριν την αποκάλυψη του, η BMW κάνει tease για ακόμα μία φορά το νέο της SUV. Η BMW XM αναμένεται να παρουσιαστεί στις 27 Σεπτεμβρίου.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ-VIDEO: BMW
  • 22/9/2022

Η BMW κάνει tease το νέο της SUV, την XM, πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια στις 27 Σεπτεμβρίου, αναρτώντας ένα video στα social media της, με την XM να πρωταγωνιστεί. 

Ενώ δεν έχει αποκαλυφθεί τίποτα από το αμάξωμα και την εμφάνιση του οχήματος, πέρα από τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει, νέες πληροφορίες για τη μονάδα ισχύος ήρθαν στο φως. Η BMW XM θα έχει PHEV χαρακτήρα, ενώ ο S68 V8 κινητήρας χωρητικότητας 4,4 L θα κρύβεται επίσης κάτω από το κάλυμμα.

Το συγκεκριμένο κινητήριο σύνολο θα έχει απόδοση 652 PS και 883 Nm ροπής, με την αυτονομία να ανέρχεται στα 48 km και θα μπορούσε να ονομάζεται XM 50e, σύμφωνα με πληροφορίες. Ο κινητήρας θα συνοδεύεται από ένα αυτόματο σύστημα μετάδοσης ZF 8 σχέσεων.

Η πιο ενισχυμένη και «αγριεμένη» έκδοση του μοντέλου θα καταφτάσει με την Black Label έκδοση, η οποία αναμένεται να φέρει 760 PS και 1.000 Nm ροπής.

Η BMW αναφέρει ότι παρόλο το μέγεθος του επερχόμενου SUV της, αυτό θα διαθέτει τεχνολογίες που θα το κάνουν πιο φιλικό στη χρήση και θα προσφέρουν μία ολοκληρωμένη οδηγική εμπειρία. Ενώ το εσωτερικό παραμένει μυστήριο, είναι γνωστό ότι το μοντέλο θα διαθέτει το iDrive8 σύστημα infotainment της εταιρείας.