Body-kit για το Volkswagen Beetle by …Gran Turismo με μόλις €5.950 (Video)


Σάρκα και οστά θα πάρει το ολοκληρωμένο bodykit της JP Perormance και της Prior Design, που αφορά το Volkswagen Beetle και έχει εμπνευστεί από το Gran Turismo.

  • 26/5/2021

Ένα πραγματικό body kit που προέρχεται από το δημοφιλές ηλεκτρονικό παιχνίδι Gran Turismo, θα γίνει πραγματικότητα για το Volkswagen Beetle, χάρη στην JP Performamce και την Prior Design. Οι δύο εταιρείες εργάζονται από κοινού, ώστε να δημιουργήσουν μια αληθοφανή αγωνιστική εικόνα του σύγχρονου σκαραβαίου, που αφορά τα μοντέλα που παρήχθησαν από το 2011 έως το 2019.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο ο δημιουργός του Gran Turismo, όσο και τα αφεντικά της Volkswagen έχουν δώσει την έγκρισή τους για την κατασκευή του bodykit. Τα περισσότερα από τα μέρη του αμαξώματος, όπως διακρίνονται και από τις φωτογραφίες, έχουν αντικατασταθεί με άλλα, που θυμίζουν ένα κανονικό αυτοκίνητο αγώνων.

Ο μπροστινός προφυλακτήρας με τη μεγάλη μάσκα και τα κίτρινα προβολάκια, τα πλαϊνά μαρσπιέ και τα φουσκωμένα φτερά εμπρός με τις τρύπες για την απαγωγή του ζεστού αέρα, δίνουν μια εξαιρετικά εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση στο Beetle, που δεν θυμίζει σε τίποτα την εργοστασιακή του μορφή.

Οι όμορφες ζάντες αλουμινίου, ο διαφορετικός προφυλακτήρας με το διαχύτη, αλλά και η πελώρια αεροτομή στο πίσω μέρος, συμπληρώνουν την ολοκληρωτικά μεταμορφωμένη εικόνα του πρώην ταπεινού σκαθαριού. Το συγκεκριμένο bodykit θα κατασκευαστεί σε 53 αντίτυπα μονάχα, με τα πρώτα να είναι έτοιμα γύρω στον Μάρτιο του 2022. Το κόστος υπολογίζεται στα 5.950 ευρώ.