Bραβείο για το Fiat Panda


Το νέο Fiat Panda γνώρισε άλλη μια σημαντική διάκριση, αφού κέρδισε το βραβείο "Compasso d Oro", που αφορά στο design. Το αυτοκίνητο ψηφίστηκε από επταμελή επιτροπή, η οποία αποτελείται από ειδικούς στις εννέα κατηγορίες του διαγωνισμού.
  • 23/9/2004
&00 Το νέο Fiat Panda γνώρισε άλλη μια σημαντική διάκριση, αφού κέρδισε το βραβείο "Compasso d' Oro", που αφορά στο design. Το αυτοκίνητο ψηφίστηκε από επταμελή επιτροπή, η οποία αποτελείται από ειδικούς στις εννέα κατηγορίες του διαγωνισμού, που περιλαμβάνουν πολλά διαφορετικά προϊόντα από τις μεταφορές, τα έπιπλα και τα φωτιστικά, τα καταναλωτικά αγαθά, τα ηλεκτρονικά και προϊόντα τηλεπικοινωνιών κλπ. Σύμφωνα με την επιτροπή, το νέο Panda έχει όλα όσα χρειάζεται για να εκφράζει τις σύγχρονες απαιτήσεις: είναι διασκεδαστικό, απλό, πρακτικό και στιβαρό.
Αποδεικνύεται με αυτόν τον τρόπο, ότι το νέο Panda, πιστό στη φιλοσοφία της Fiat, είναι το ιδανικό αυτοκίνητο πόλης: έχει μικρές εξωτερικές διαστάσεις, έχει επίπεδα άνεσης που μόνο σε μεγαλύτερα αυτοκίνητα συναντάμε, είναι ελκυστικό και μπορεί να ταξιδέψει ξεκούραστα τους επιβάτες του για πολλή ώρα.
Το βραβείο "Compasso d' Oro" θεσπίστηκε το 1964 και απονέμεται κάθε τρία χρόνια με στόχο την προώθηση του ιταλικού design.

e-go.gr